Visita in Amsterdam

Partyscene Redactie | 7 augustus 2009
headlines

Op 15 augustus barst Bacardi Visita voor de derde keer los, deze keer in Amsterdam en wel op een erg bijzondere locatie, namelijk Undercurrent Spaces aan ’t IJ.  

visita

Bacardi Visita past in de traditie van de beroemde huisfeesten van de familie Bacardi.  Sinds het begin van de 19e eeuw geeft de familie kleinschalige feesten, waarbij opkomend talent centraal staat. Anno 2009 wordt deze traditie voort gezet met een fijn feestje, tjokvol nieuwe (en bekendere) namen.

Eén van die nieuwe namen is het trio “Visita Homemade’, bestaande uit Narek (Full Crate), Franklin (FS Green) en Dennis (Grand Jackson). Individueel hebben deze heren al de nodige producties op hun naam staan, zo tekende FS Green voor de hip hop beats van onder andere Zwart Licht, Winne en Jiggy Djé en werkte Grand Jackson succesvol samen met Don Diablo. De verschillende achtergronden van de mannen zorgt voor een verfrissende sound. Speciaal voor Visita zullen zij de komende edities een aantal exclusieve tracks produceren.

visita

Op de line-up staan verder interessante namen zoals David Vunk (de man achter Moustache Records), het Girls Love Djs DJ team en de 18 jarige Brit Louis La Roche . Deze ken je wellicht van zijn track “LOVE”. Deze werd namelijk vorig jaar aangezien als een productie van niemand minder dan Thomas Bangalter (helft van Daft Punk) en zorgde voor de nodige ophef in de dance wereld. Momenteel werkt de Brit aan zijn eigen eerste album.

Wil jij naar Visita? Mail dan naar info@partyscene.nl en vertel waarom jij kans wil maken op 2x2 vrijkaarten!

Let op: kaarten zijn niet te koop, alleen te winnen via onder andere Partyscene.nl en de officiële website

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws