Strandclub Naturel viert zomer XXL stijl

Partyscene Redactie | 7 augustus 2009
headlines

De zomer is in volle gang en de weersvoorspelling is uniek (‘Spaanse hitte naar Nederland’ bron: weer.nl) en dat moet gevierd worden.

Je weet het natuurlijk nooit in dit land, maar voor je het weet is de zomer alweer voorbij en daar willen we nog lang niet aan denken. Zeker niet op het uniekste stukje strand van Scheveningen, misschien wel van Nederland, bij strandclub Naturel.
Naturel
Zaterdag 8 Augsutus viert Naturel de zomer door een strandfeest XXL te organiseren tot 04.00 uur ’s nachts. Alles zal uit de kast worden gehaald om het ultieme strand gevoel te creëren waarbij lampionnen en vuur spektakel zeker mag ontbreken. 

Muziek zal enkel verzorgd worden door dj’s uit het favorietenlijstje van Naturel. Beginnend met swingende house en afsluitend met een knallend geheel wordt de zomer in stijl gevierd terwijl de lampionnen boven je in de lucht flikkeren... De kenmerkende Naturel vibe zal dus hoe dan ook tot een hoger niveau worden gebracht!

De Special Guest dj, die tot op heden onbekend was, is Naturel favoriet Warren Fellow. Deze sympathieke vrolijke baas, een goede bekende en collega, heeft beloofd de tent weer eens ouderwets op z’n kop te zetten! Het resterende dj-team bestaat uit Flowers Greenfield, Gino Gisberto, Steven Quarré, Norman Soares en Spencer Queen. Een bende van ellende, in de positieve zin, dat dan weer wel.

Kortom; een strandfeestje om naar uit te kijken. Letterlijk en figuurlijk want 50 meter in de verte zie je pas de gazebo’s van de strandclub. En dan begint het avontuur pas...

Zaterdag 8 Augustus 2009

Dj’s: Warren Fellow, Flowers Greenfield, Norman Soares, Gino Gisberto, Steven Quarré, Spencer Queen

Tijd: 22.00 – 04.00

Strandclub Naturel (einde Zwarte Pad, Scheveningen)

www.naturel.info   

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws