Electronation: 7 jaar feest

Partyscene Redactie | 17 juli 2009
headlines

Zaterdag 25 juli en op zondag 26 juli bestaat Electronation alweer zeven jaar, dit zal worden gevierd met de Electronation 7 Years Anniversary, op zaterdag in de Amsterdamse Paradiso en op zondag aan het Bloemendaalse strand bij Woodstock69. 

Voor de 7 Year Anniversary komen artiesten langs die erg belangrijk zijn geweest voor Electronation in de afgelopen jaren, aangevuld met iedereen die nauw verbonden is met de organisatie. De Paradiso zal zaterdag in het teken staan van de verschillende sounds van Electronation. De grote zaal zal gericht zijn op de techno en electro sounds waar Electronation groot mee is geworden.

Dominik Eulberg, Duitse techno goeroe en parttime boswachter, heeft zijn ongewone sound al op veel Electronation feesten laten horen en zal de Paradiso nogmaals deelgenoot maken van zijn mooie producties. Ook Mason is na zijn hit Exceeder in 2006 een internationale ster, resident Terry Toner en Clockwork zullen hun ode brengen aan de Electronation organisatie. 

ElectronationDe bovenzaal staat garant voor een flink portie Italo en Disco, waar long-time favourite Alexander Robotnick terug te vinden is, deze 60-jarige Italo fanaat staat naast Holland’s eigen adept Alden Tyrell (live) en residents Tron en Lecktrick geven het Italo geweten van Electronation weer met hun opzwepende, maar altijd vrolijke sound.

Stille krachten van het eerste uur Ken Sender, Uit de Hoogte en Wub nemen die altijd knusse kelder voor hun rekening en doen daar een Electrorated avond. Electrorated is Electronation’s langst lopende concept, en is een avond waar lokaal Amsterdams talent een podium wordt geboden om hun kunsten te tonen. De Winston in de Warmoesstraat is al jaren het vaste podium, maar voor de 7 Years Anniversary zal de kelder een goede vervanging zijn. 

“The day after” Paradiso worden de festiviteiten voortgezet op het ontspannen strand van Bloemendaal aan Zee, de ideale manier om bij te komen van de avond ervoor om hem daarna weer net zo hard op te pakken met alle Electronation dj’s die ooit een avond hebben gedaan. Mason, Terry Toner, Sebastiaan Sleebos, Tron, LoPoll, Earwax (live), Jarno, Lektrik, Lopoll,  Uit de Hoogte, Radiosus, Sebastiaan Sleebos Vs. Menasse Workala en Willie Vannili zijn er met zijn allen om de speciale sfeer die Electronation heet te creëren in de intieme setting van de legendarische Woodstock69. 

Check www.electronation.nl voor meer info. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws