Scoor gratis United Respect tickets!

Partyscene Redactie | 17 juli 2009
headlines

United Respect staat voor, zoals de naam al doet vermoeden, wederzijds respect en is gelieerd aan het gelijknamige internationale initiatief. United Respect probeert acceptatie en tolerantie te creëren tussen mensen. De artiesten die optreden proberen een een brug te slaan tussen verschillende culturen door middel van de universele taal van de wereld: muziek. De opbrengsten van de kaartverkoop worden gedeeltelijk gebruikt voor het ondersteunen van liefdadigheidswerk.
United Respect
De eerste act van de avond is David Guetta. De snelle Fransoos is, op basis van de charts, een van de meest successvolle dj’s van deze tijd. Een verder hoogte punt van de avond wordt de set van dj Hell. In Duitsland heeft deze meester zich in de voorgaande jaren bewezen. Axwell, de derde grote act, is net als David Guetta deze zomer woonachtig in Pacha op Ibiza. Eens per week staat de Zweed met zijn Swedish House Maffia achter de decks.

Lexy & K-Paul, die al in januari bij United Respect de massa opzweepten met hun sound hebben weer wat bijzonders geproduceerd om hun fans te betoveren. Ook erbij zijn Ibiza bewoners Marcello Marchitto, de oprichter van het label Clubrockerz, en het visuele wonder Dan Rockz. Daarnaast zijn uit Italië Rudy mc & dj Shany van de partij. Live vocals zijn te horen van de nummer 1 uit The UK: Tara McDonald en haar hits My My My, Delirious & Feel the Vibe.

United Respect

Zaterdag 22 augustus 2009

Lanxess Arena, Keulen, Duitsland

www.unitedrespect.de

www.myspace.com/unitedrespect   

Tickets te koop op www.eventim.de en www.partytickets.de

Wij hebben hier op kantoor een stapel tickets liggen, waarvan enkele Deluxe tickets. Op de Keizersgracht 424 te Amsterdam kan je per persoon twee tickets ophalen. Mail rolf@partyscene.nl als je ze op wilt komen halen, dan leggen we ze voor je klaar. Wie het eerst komt, het eerst maalt!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws