Freshtival

Partyscene Redactie | 17 juni 2009
headlines

Met meer dan vijftig artiesten verdeeld over vijf area’s heeft Oost-Nederland er een nieuw en uniek festival bij op een van de mooiste locaties in de regio, Recreatiepark Het Rutbeek. Freshtival zal op 27 juni a.s. in het teken staan van een dansende menigte mensen, vijf verschillende area’s met elk een eigen stijl, loungen op het strand, entertainment van de bovenste plank en last but not least een grote greep uit de Nederlandse top van artiesten.

Freshtival

De muziek op Mainstage zal in het teken staan van dikke beats, dirty house en funky techno. De Superbash zal letterlijk knallen vanaf de eerste minuut, verwacht hier de grootste namen op hardstyle gebied  die de alom bekende Q sound ten gehore zullen brengen. Op de Ctrl FRSH gaat Freshtival de diepte in met stijlen variërend van minimal en progressive tot pompende techno. Dit alles kan met je voeten in het zand of water want Ctrl FRESH staat midden op het nu al befaamde Freshtival Beach. De Ctrl FRSH zal net als elke Absolutely Fresh clubavond in het teken staan van gekkigheid, entertainment en knallende house. Tot slot gaan in de Absolutely Vunzig alle remmen los met electro en electro only.

 

Line-up Freshtival 2009

 

Absolutely Fresh Mainstage

Chuckie

Erick E

Sidney Samson

Benny Rodrigues

Billy the Klit

Rene Amesz

Tyler Hart (USA)

Marc Vano

Kid Broke

MC Lady Bee

MC Sherlock

Superbash

Zany

Luna

Deepack

D-Block & S-te-fan

2-Sidez

Frontliner

Digital Punk

Devon K.

Vecino

DualDriven

Armenianboy

Ctrl FRSH

Warren Fellow

Eric de Man

Patch Park

Rauwkost

Unders

Bo, Nijs en hun denkbeeldige vriendje

Jordi Bouman

Dollkraut

Christoph Voorn

Maarten Alberti

Stupid Fresh

Jaimie Fanatic

Vato Gonzalez & MC Tjen

Skitzofrenix

Oliver Twizt

Youri Donatz

Robert Feelgood

Jay ElectriQue

MC E-Royal

MC Stanford

Absolutely Vunzig

The Hey Kids

Kid Reve

Bum Bum hey

Vunzig Soundsystem

Spektral

Data Noir

Jakuza

Maze
The Riptide
StereoBrow 
Philip Nirfs

16-Bit Squid

Freshtival info en tickets

Via www.freshtival.nl wordt je op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen rondom Freshtival 2009, tevens kun je hier interviews lezen met artiesten en andere partijen die actief zullen zijn op 27 juni aanstaande. Ook kun je meedingen naar vrijkaarten door middel van acties en prijsvragen die wekelijks op de website bekend zullen worden gemaakt.

Zoals bekend loopt er op dit moment een early bird actie waarbij je voor de prijs van een regulier ticket een gratis upgrade krijgt naar een VIP ticket ter waarde van 50 euro. Als vip heb je je eigen ingang en geen wachtrij dus, ook heb je exclusief toegang tot het VIP deck, hier heb je perfect zicht op de Mainstage en je eigen bar, met een VIP bandje kun je tevens gratis gebruik maken van de toiletten. De minimum leeftijd op Freshtival is 18 jaar. Voor vragen en/of opmerkingen kun je een mail sturen naar info@freshtival.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws