Sound Architecture gaat op oorlogspad!

Partyscene Redactie | 6 mei 2009
headlines

Eigenlijk zijn het op dit moment voor alle deelnemers in de dance branche best lastige tijden. De recessie laat inmiddels haar sporen achter en iedereen die dit ontkent weet eigenlijk wel beter. Het effect van de afgelopen jaren, waarin een exponentieel aantal feesten als paddestoelen de grond uit zijn gerezen, eist nu soms haar tol, alleen lijkt nog niet iedereen in de markt zich daarvan iets aan te trekken.
SA
Sound Architecture heeft in ieder geval een manier gevonden waardoor er nog steeds zeer aantrekkelijke feestjes kunnen worden gegeven. Guerilla Session is hier het voorbeeld van. Verzamel de juiste mensen die dezelfde (muzikale) visie beogen, vind een locatie die graag meedenkt met dit vooruitstrevende gedachtegoed en binnen een week zet je allemaal je schouders erachter. Een beetje brutaal, net op het randje, maar allemaal geoorloofd. Zijn dit de principes die je aanspreken? Kom dan aankomende zaterdag 9 mei naar club Home in Amsterdam en maak je op voor een nieuwe clubavond die zich op alle fronten onderscheidt. Op Guerilla Session gaat het er net even anders aan toe. Cutting the Edge!

Sound Architecture gaat al sinds jaar en dag mee. Joachim is de frontman van dit vooruitstrevende organisatie en platenlabel. Een onderneming welke door de jaren heen nooit concessies heeft gedaan aan één ding: de passie voor pure underground muziek. Sound Architecture zoekt altijd de grenzen op en is alles behalve mainstream. Kijkend naar de line up voor de Guerilla Session valt dit absoluut te beamen. Duidelijk herkenbaar is de enorme geografische spreiding waar de muzikale kunstenaars. Dit geeft aan dat de organisatie durft te programmeren en niet zwicht voor weer die lokale DJ met een zogenaamde trouwe lokale aanhang. Nee, het zijn stuk voor stuk artiesten die trouw blijven aan hun eigen ding. 

Charles Widmore (DE), Joachim, Philogresz, Frank Haag, Naald en Draad, El-P, Jama, Hilbert Stoon, John Joseph en Dauphin zijn de namen die aankomende zaterdag hun meewerking verlenen. Niet zomaar een greep uit de lucht dus! Een mooie combinatie van liefhebbers met organisatietalent, producerservaring en uitmuntende DJ-skills.

Perplex Labeleigenaar Charles Widmore is de headliner van de eerste editie. Uit Berlijn afkomstig is Charles de frontman van het jonge en frisse Perplex Recordings. In de jaren ’90 was hij nauw verwant met graffiti art, hip hop en breakdance. Vanaf dat moment nam zijn voorliefde voor elektronische muziek groteske vormen aan. Gevoed door mensen als Josh Wink, Carl Craig en Daniel Bell en Berlijnse clubs zoals Planet, E-werk en Ostgut verworf hij zichzelf een vaste positie in de befaamde Berlijnse techno scene. De reden voor zijn komst is een logische. Joachim en Philogrezs hebben recent nog platen uitgebracht op dit alom gerespecteerde label onder hun alter ego Concolor en ook zij zijn van de partij..

Slechts een voorverkoopprijs van 6,- ex presale fee. Daarmee is de bezoeker helemaal de grote winnaar met een line up zoals deze. Verwacht dus veel spam, belletjes van artiesten, e-flyers die om je oren vliegen. Kom op tijd voor de eerste editie want dit feest zou wel eens vroeg vol kunnen zitten.  It’s time for some action, Guerilla Session it is!

Presale online addresses: Beatfreax & Easyticket
Club Home, Wagenstraat 3, 1017 CZ Amsterdam

www.soundarchitecture.nl & www.clubhome.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws