Lowlands uitverkocht? Welnee!

Partyscene Redactie | 6 mei 2009
headlines

Zoektocht naar een betaalbaar kaartje

Mojopolie wil festivalminnend Nederland graag laten geloven dat het festival in de Flevopolder uitverkocht is. Niets is minder waar.

Mojopolie wil festivalminnend Nederland graag laten geloven dat het festival in de Flevopolder uitverkocht is. Niets is minder waar. Okay, de tickets bij vaste verkooppunten die zijn aangesteld door de concertorganisator uit Delft hebben geen toegangsbewijzen meer. De overige verkooppunten, legaal of illegaal, des te meer.

 

Dus als jij vier dagen wil knallen in de Flevopolder en de 376e Lowlands-optredens van The Prodigy, Basement Jaxx en Speedy J toch niet wilt missen, zou je bijvoorbeeld de website van Ticket4All kunnen raadplegen. Kosten voor een LL-ticket: 249 eurootjes.

Is dat toch teveel van het goede? Struin Marktplaats af en hoop dat je geen zaken doet met een oplichter die één origineel kaartje heeft gekocht en die 100 maal heeft gekopieerd met de hypermoderne dubbelzijdige kleurenprinter van paps. Om die vervolgens van de hand te doen. Ze zijn er al voor 190 euro’s!

Laatste tip is de website van BestelTickets.com; een soort vergelijksite voor festivalkaarten. Daar krijg je een overzicht te zien van websites die nog kaarten verkopen en welke het goedkoopste zijn. Dat is vooralsnog PePeTickets (175 euro), maar dat verandert erg snel. De verkoop gaat namelijk hard en hoe minder kaarten er nog zijn, hoe hoger de prijs. Zo werkt dat tegenwoordig in kaartverkoopland.  

Kortom: Lowlands 2009 is nog laaaaaang niet uitverkocht.

Lowlands

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws