Vinylized 2009

Partyscene Redactie | 28 april 2009
headlines

Producers opgelet, de inschrijving voor Vinylized 2009 is weer geopend. Win je track op 12 inch.

Maak jij al jaren vette tracks, maar heb je het nooit aangedurfd er mee naar buiten te treden? Dan zou je dat toch eens moeten doen. Hier is je kans. Vinylized, de competitie voor Nederlandse dance producers, heeft de inschrijvingen weer geopend. Via www.vinylized.net kunnen dance producers zich tot maandag 15 juni inschrijven. Een jury zal de ingestuurde tracks beoordelen en daaruit vijf finalisten selecteren. Hun tracks worden in augustus op de site geplaatst, zodat het publiek ook kan stemmen. De stem van de jury en die van het publiek bepalen uiteindelijk de winnaar.        

vinylized

Je hoeft het natuurlijk niet alleen voor de eer te doen. De winnende track wordt namelijk op 12 inch vinyl uitgebracht tijdens Amsterdam Dance Event, maar zal ook online gereleased worden. De winnende track wordt ook nog eens professioneel afgemixed en gemastered. Daarnaast kun je onder meer studiotijd en mastering ter waarde van 2000 euro bij het  SAE Institute winnen, een Digidesign Mbox2, Digidesing Transfuser Software (dé nieuwe plug in voor Pro Tools), een workshop over het produceren van dance, bij het SAE, een prijzenpakket van UDG en diverse showcases. Met Vinylized wil GRAP veelbelovende Nederlandse dance producers de kans geven om hun muziek onder de aandacht te brengen van publiek, media en muziekindustrie. Arjuna Schiks won in 2008 met de track Afterbelle.    

De competitie wordt dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd door GRAP, de organisatie voor de Amsterdamse popmuziek. De jury bestaat uit Michel de Hey, Laidback Luke, Terry Toner (Electronation), Atilla Meijs (producer 3FM), Marnix Bal (Loveland), Sasja Kooistra (de Volkskrant), Reind Dooyeweerd (About DJ), Sjoerd Wynia (the Good Guyz), Martijn Mischgofsky (TWSTd), Estroe, Hidde Pluymert (Melkweg), Maarten van ’t Veld (Unmanageable Artists), Anna Knaup (Anna Agency), Kid Goesting (BlackLabel Records).

Meer info vind je op www.vinylized.net.  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws