De Schillenhut @ Planet Trash

Partyscene Redactie | 22 april 2009
headlines

Wat een heerlijk woord, tuig! En het is weer helemaal terug van weggeweest. Zelfs in de wandelgangen van ambtelijk Amsterdam is deze term weer helemaal hip. Het ligt lekker in de mond en is bovendien makkelijk om mensen mee over één kam te scheren. Of je nou tatoeages in je nek hebt, graag de pooier uithangt op zon- en feestdagen of een vlassig baardje van drie dagen hebt laten staan: je bent tuig en je weet het!

Voor iedereen die zich aangesproken voelt tot deze term of gewoon van knotsgekke feesten houdt is er goed nieuws. Aanstaande zaterdag 25 april organiseert TUIG! events in samenwerking met De Schillenhut en Never Grow Up het nu al legendarische minifestival Planet Trash. Studio K, de nog relatief onbekende en underground locatie in Amsterdam Oost, zal worden omgebouwd tot een rare planeet, opgedeeld in zalen met elk een thema;  Space, The Ghetto en Ravers Paradise.

Tuig!

Zo kun je er letterlijk wegspacen bij TUIG!, je ziet natuurlijk de goot waar Ille Bitch en zijn Never Grow Up helden zich het best thuisvoelen. En na zoveel ellende hoop je natuurlijk op het (ravers) paradijs: het rondreizende ondergrondse partycircus De Schillenhut staat na 1,5 jaar weer opgetuigd! Op Planet Trash krijgt het tuig dus de meest uiteenlopende varianten van house, techno en minimal voorgeschoteld door gerespecteerde dj’s uit de Hollandse underground.

Kortom: hierbij een oproep voor al het tuig van de richel om samen te komen op zaterdag 25 april. Deze speciale nachtelijke bijeenkomst wordt gehouden om één vuist te maken tegen de vertrutting in onze hoofdstad. De wereld is verloederd en ingestortd, het tuig heeft de touwtjes terug in handen, welkom bij Planet Trash!

Space

Futuristische visuals, blacklight art en een gevaarlijke mix van electro en house kun je verwachten in de grote zaal van Studio K. De organisatie van TUIG! heeft een blik dj’s opengetrokken die wel weten hoe je zaal vol gespuis moet laten dansen. Nikolai Dimitrov, Tettero, Technympf, Bob Wisman en residents Victor Peres en Eduardo de la Cruz zijn present om deze bijeenkomst tuigwaardig op te bouwen en vakkundig af te breken! Vj Kleurbleur zorgt er vakkundig voor dat je geheid zal spacen op deze tunes.

Tuig!

The Ghetto

De Haarlemse organisatie Never Grow Up is uitgenodigd om de intieme bioscoopzaal van Studio K om te toveren tot een ware ghetto. De ingrediënten zijn simpel: vuige decoraties, visuals en drie top dj’s die de smerigste underground housesounds uit de speakers laten knallen. Ille Bitch, Tom Ruijg (die deze avond zijn verjaardag viert) en Reiss zullen je van harte verwelkomen in The Ghetto alwaar vanaf 22.00 de house uit de speakers zal pompen. Alle drie de heren hebben in het verleden al een verpletterende indruk achtergelaten tijdens Never Grow Up feesten en verdienen absoluut een plek op deze bijzondere editie.
De Schillenhut
Ravers Paradise

De Schillenhut is terug! Na zo’n beetje de Tug boot tot zinken te hebben gebracht tijdens de jaarwisseling van 2007/2008 is het rondreizende party circus uitgenodigd om het restaurantgedeelte van Studio K eens flink onder handen te nemen. Dit gedeelte zal op deze avond een Ravers Paradise zijn waar je nog ongegeneerd in je multifluoroutfit met breeklichtjes in je knuisten hoog in de lucht kan raven zonder dat je weggehoond wordt. De muzikale leiding ligt in handen van Flexmeister, het meesterbrein achter o.a. de Schillenhut feestjes. Resident Nice Guy Eddy gaat live, dj duo Banda Bassotti debuteert met een nu al legendarische én hilarische act en koene platenridders Noelie vs Alberti zullen ook hier bewijzen waarom zij zo gewaardeerd zijn bij de echte incrowd van de de Amsterdamse underground.

Komt dus allen tesamen, aanstaande zaterdag in Studio K, en vier dat de wereld overgenomen is door tuig!

Tuig! presents Planet Trash

Zaterdag 25 april 2009

22.00 – 05.00

Studio K, Timorplein 62

1094 CC Amsterdam

Muziekstijlen: electro, house, minimal, techhouse, techno

Voorverkoop: 12,- via www.ikbentuig.nl en www.beatfreax.com   

Deurverkoop: 15,-

Kledingvoorschrift: tuig

www.trashwithclass.hyves.nl 

www.deschillenhut.hyves.nl 

www.ikbentuig.nl  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws