Roots - Vrijdag 30 januari

Partyscene Redactie | 28 januari 2009
headlines

Helaas draaien feesten tegenwoordig steeds vaker alleen nog om het aantal dj’s dat geprogrammeerd staat. De line-up is slechts een rekensommetje voor de hoeveelheid bezoekers dat op een feest afkomt. Roots gaat dwars tegen deze stroming in en organiseert een muzikale avond waar artiesten hun vrijheid terug krijgen. Back to basic, terug naar waarbij het echt om gaat bij house; de muziek en de sfeer.

Housejunks.com presenteert Roots, een nieuw concept voor de liefhebber van kwalitatieve real housemusic. Tijdens de Roots avonden zullen gevestigde (inter)nationale namen en de beloftes van de toekomst genieten van hun muzikale vrijheid. Dit zal voelbaar zijn op de dansvloer. Roots wordt een ware jamsessie met dj’s, live muzikanten en vocalisten. Een nieuwe intieme avond in Amsterdam waar de liefhebber van kwalitatieve, muzikale house bij moet zijn!
Roots club Home
Op vrijdag 30 januari is de kick off van dit nieuwe concept in club Home. Op deze eerste editie pakt Roots uit met de meest prestigieuze namen in de Nederlandse housescene voor 2009 die bij deze aan je voorgesteld worden:

Greg van Bueren (Hardsoul)
Met trots presenteert Roots de helft van het duo Hardsoul, Greg van Bueren, op deze eerste editie. Greg’s kwaliteiten als producer brachten hem al aan de top van de housewereld. Tegenwoordig is Greg steeds vaker te vinden in de dj booth. Zijn gevoel voor kwalitatieve house is onbetwistbaar en zorgt voor en een grote aanhang van liefhebbers voor de pure housesound.

Phonic Funk
Phonic Funk is op muzikaal gebied al enige tijd flink aan de weg aan het timmeren. Zijn tracks ontvangen lovende kritieken en zijn recentelijke samenwerking met Justin Michael voor MNS2 zorgde voor internationale erkenning. Ook als dj doet Phonic Funk het goed. Hij was afgelopen jaar in vrijwel alle grote clubs te vinden.

Dave Mayer
Net als Phonic Funk is Dave Mayer een van de nieuwe talenten in de housewereld. Zijn releases op Hardsoul pressings, Soulfuric Deep en G-rex worden warm onthaald door vrijwel alle grote namen in de internationale housewereld. Dave Mayer zal een van de vaste gezichten zijn tijdens de Roots avonden.

Daniel Darque
Dj, producer en vanaf nu ook resident van Roots. Daniel staat bekend om het draaien van energieke en exclusieve sets vol eigen edits, producties en remixen. Zijn releases op labels als News en Chega gooien hoge ogen bij de grote namen.

Chappell (live, vocals)
De uit de VS afkomstige zanger en songwriter Chappell is een van de beste vocalisten in Nederland. Door talrijke samenwerkingen met de grootste producers wereldwijd is Chappell een van de meest gevraagde zangers.

Arne van der Heijden (live, keys)
Deze toetsenist is een ware beleving om naar te luisteren en te kijken. Zijn passionele manier van spelen en liefde voor muziek zijn niet te stuiten. Niet voor niks was hij een van de live acts tijdens de Flamingo night op het Amsterdam Dance Event.

Dutchican Soul, D-Reflection en Beatific zullen daarnaast in de Livingroom zorgen voor een warme, huiselijke sfeer. Deze drie heren zijn hard bezig om het ver te gaan schoppen dit jaar. Met hun producties en dj skills zijn ze zeker de moeite waard om te komen checken!

Roots

Vrijdag 30 januari

23.00 – 05.00

Club Home, Wagenstraat 3, Amsterdam

Deurverkoop: 12,-

Minimumleeftijd 21 jaar

www.rootsevents.hyves.nl

www.clubhome.nl

www.housejunks.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws