Vanavond… Vagebond

Partyscene Redactie | 9 januari 2009
headlines

Na alle feestelijke versnaperingen van de afgelopen weken is het de hoogste tijd om weer collectief back in shape te komen! Verwacht vanavond, vrijdag 9 januari, overheerlijke dames in te korte hotpants, personal trainers die je muzikaal aan een snoeiharde exercitie zullen onderwerpen en een dampende dansomgeving waar de kilo’s spontaan van je dikke pens af zullen vliegen.

Na deze uitgebreide ontvangst biedt de livingroom u wederom de ultieme vrijdagavond work- en hangout, gevuld met gezonde geestverruimende muziek en straffe arbeidsvitaminen.
Vagebond
Personal trainer Cinema Royale zal je voorzien van zijn vaste receptuur aan grensverleggende disco en verdomd aanstekelijke house, dit maal op smaak gebracht door de onverhitte latino sounds van dj Megalito: let wel, er mag gedanst worden!

De mainroom zal op onorthodoxe wijze worden ingewijd door een kuise nieuwjaarsmis van de lieftallige dames When Harry Met Sally & Tess, waarna de boys van Beesmunt Soundystem de sauna zullen oververhitten met hun fruitcocktail van beestachtige electro, opzwepende baltimore en favela funk.

En uiteraard gaan er de hele avond weer excentrieke en schaars geklede dames rond die je zullen verblijden met de broodnodige verwennerij en Sonja Bakker traktaties.

Vrijdag 9 januari

Club Home

Wagenstraat 3 Amsterdam

23.00 – 05.00

Table reservations: tableservice@clubhome.nl

www.clubhome.nl

www.vage-bond.com

En… de dag erop kan je in club Home los op Vince Watson bij Charmin’!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws