LovelandNewYear update

Partyscene Redactie | 18 december 2008
headlines

Eerder kon je op Partyscene.nl al lezen dat onze vrienden van Loveland flink gaan uitpakken met de jaarwisseling. Woensdagavond heeft de organisatie het floorplan voor hun feest in Amstelborgh officieel vrijgegeven. De organisatie komt hiermee tegemoet aan de nieuwsgierigheid van de bezoekers, want velen waren razend benieuwd hoe de Amstelborgh ingedeeld gaat worden op de 31e.

 

De grote zaal van Amstelborgh staat in het teken van de T-Dansant area. Rondom en achter de dj-booth is een enorme dansstage gebouwd die via vier opgangen bereikt kan worden. Zo kun je vlak bij de dj dansen. Onder het Smirnoff Black VIP-deck door loop je langs de verschillende lounges, de Art Club & Spirit Club, de cocktail bar en de food stand richting de derde (mini) muziek area: de Classics Lounge.

floorplan LOVELAND

Bijbouwen

Aan de grote hoofdzaal van de locatie gaat Loveland twee ruimtes bijbouwen. . Eén ruimte voor een snelle doorloop bij de entree, toiletten en garderobe. Niet de minste vereiste van een geslaagd evenement. Daarnaast wordt er een volledig nieuwe ruimte bijgebouwd: de Fire! area.

Loveland NewYear
Woensdag 31 december
Amstelborgh Amsterdam

Kaarten zijn te koop voor 59 euro (ex fee) en verkrijgbaar via www.lovelandnewyear.nl, alle Free Record Shop filialen in Nederland en via 0900-1505 (45 ct p/m).

Voor meer info over Loveland NewYear kijk je in onze agenda of werp een blik op de officiële website.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws