TWSTd tourt naar Catwalk

Partyscene Redactie | 14 november 2008
headlines

Met een bezetting van nationale en internationale residents gaat het feest de hele nacht door in Catwalk, Rotterdam. TWSTd neemt Aril Brikha uit Stockholm en Billy Nasty uit Brighton mee. Wouter de Moor en Jamie Lie A Kwie, de populaire residents en vroegere winnaars van de Dommelsch TWSTd DJ Contest, vertegenwoordigen in deze line-up de TWSTd Agency. Mee in de karavaan gaat Roffa's tech-house talent: Taras van de Voorde.

Na avonden in de meest vooraanstaande clubs in Nijmegen, Eindhoven, Tilburg, Breda en Utrecht doet TWSTd DJ´s nu het kloppende dance hart van Rotterdam aan. Het ideale aan Catwalk is dat er tot 07.00 uur in de ochtend door gefeest mag worden en dat club vlakbij het Centraal Station ligt. De omgebouwde voetgangerstunnel met een capaciteit van 450 personen heeft eenzelfde intieme sfeer als het bekende dj café. Daarnaast vindt je er alle extra's die de underground locatie tot een bijzondere club maken. Goed geluid, comfortabel interieur en een achterban van muziekliefhebbers die een live act van de Zweed Aril Brikha al eerder op zijn waarde wist te schatten.
Twstd
De andere international, Billy Nasty, is voor het TWSTd publiek geen onbekende meer. Zo sloot hij de outdoor koninginnedagviering van TWSTd vorig jaar in stijl af en maakte hij deel uit van TWSTd DJ's on tour in verschillende steden. Het is echter lang geleden dat hij in Rotterdam stond en dat is dus reden te meer om deze techno virtuoos in de havenstad aan het werk te willen zien.

De Dommelsch TWSTd DJ Contest is inmiddels een begrip in de nationale scene. 16 januari zullen 4 nieuwe finalisten in de Melkweg hetzelfde succes kunnen verwachten als de winnaars uit voorgaande jaren. Wouter de Moor en Jamie Lie A Kwie die lieten geen mogelijkheid onbenut en stonden net als de meest recente winnaars Jasper Wolff en Dacato op de grootste evenementen als Awakenings, Rockit Open Air en Mysteryland. Na een aantal jaar is te zien wat een talenten Wouter en Jamie zijn want hun sets staan steevast voor kwaliteit.

Met volwassen muziek hoog in het vaandel is Taras van de Voorde uitgenodigd. Een opvallend groot talent in het produceren en draaien van warme tech-house. Zo heeft Taras meerdere releases op internationaal vooraanstaande labels en is zijn naam snel groeiende. Iets waaraan TWSTd graag een steuntje in de rug wil geven.

TWSTd DJ's

Zaterdag 22 november

23.00 – 07.00

Catwalk, Rotterdam

Live: Aril Brikha

Dj´s: Billy Nasty, Taras van de Voorde, Wouter de Moor, Jamie Lie A Kwie.

Voorverkoop 11,- (ex.fee) via www.twstd.nl of www.beatfreax.com/ticketshop

Deur 13,50

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws