Lange sets op Wisselspanning

Partyscene Redactie | 17 september 2008
headlines

Wisselspanning is een dynamisch avontuur van Form and Function in de Lichtfabriek in Haarlem. In dit industriële erfgoed aan de rivier het Spaarne draaiden vroeger de turbines die Haarlem van elektriciteit voorzagen. Het zal je dan ook niet verbazen dat Wisselspanning voor deze locatie heeft gekozen. Tegenwoordig gonst het hier opnieuw van de bedrijvigheid; maar dan wel culturele bedrijvigheid. In de Lichtfabriek zijn alle faciliteiten aanwezig voor de perfecte clubavond.
Wisselspanning
Op Wisselspanning staat de creativiteit van de dj weer centraal. Geen waslijst dus aan platenridders die allemaal een uurtje krijgen om hun hits ten gehore te brengen. Maar slechts twee dj’s en een mc die in langere sets hun eigen stijl en smaak tot hun recht moeten laten komen.

De muzikale regie ligt in handen van Marcella. Elke editie van Wisselspanning zal zij een collega dj uitnodigen die een zeker overlap in stijl met haar heeft maar een totaal ander geluid ten gehore zal brengen om de spanning optimaal op te voeren. Deze editie zal Risk Sound System de perfecte sparringpartner zijn. Een ander fase van deze elektrisch geladen club avond is het visuele entertainment die voor een statische wisselwerking met de dj’s zal zorgen. Vj’s, dansers, theater. Je kan alles verwachten op Wisselspanning om die ultieme elektrische geladen spanningsboog te ontwikkelen.

Het is geen toeval dat Risk Sound System is uitgenodigd voor deze editie van Wisselspanning. Deze zelfbenoemde vertegenwoordigers van wat wij Real House noemen passen perfect bij de filosofie van Wisselspanning. Omdat ieder lid van RSS een andere muzikale achtergrond heeft zijn hun gigs en producties spannend en dynamisch. Ze laten zich daarom ook niet graag in een hokje plaatsen. House, techno, electro, garage, het zal RSS aan hun reet roesten hoe je het noemt... If it's Real House Music, they'll play it! Hun eerste release This Sound Is Yours kreeg meteen massive support van de big boys uit de scene zoals Ron Carrol en Kerri Chandler.

Zaterdag 27 september

Lichtfabriek Haarlem

23.00 – 04.00 uur

Entree: E-ticket 12,50, aan de deur 15,- euro

www.formandfunction.nl

www.lichtfabriek.nl

 

RiskSoundSystem - The Sound Is Yours (Kerri Chandler remix)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws