Vagebond @ Home

Partyscene Redactie | 10 september 2008
headlines

Om met de deur in huis te vallen: Vagebond is een feest van drie vrienden, georganiseerd voor vrienden en vrienden van vrienden. Door de totaal verschillende achtergronden van de organisatoren ontstaat er al snel een bizarre mix van genodigden en vrienden, die op deze wijze bij elkaar komen. De huiselijke setting van club Home past hier wat dat betreft dan ook uitstekend bij. Het is net een huisfeestje, alleen dan natuurlijk velen malen groter, uitbundiger en excentrieker. Dit alles zorgt voor een relaxte en ongedwongen sfeer waar alles kan en mag.
Vagebond
Iedereen op deze avond heeft op de een of andere manier wel een ‘vage band’ met de andere aanwezige vrienden, vandaar de naam Vagebond. Met deze avond wordt geprobeerd het ‘classy’ uitgaanspubliek te mengen met het meer ‘rauwe’ underground uitgaanspubliek uit de hoofdstad.

En aanstaande vrijdag 12 september is het alweer zover, de zesde editie van dit uit de hand gelopen huisfeestje! Met een opvallende line up: de aftrap boven zal zijn voor Toby Paul samen met resident Cinema Royale. Samen zullen zij de bovenverdieping tot in de late uurtjes op zich nemen.

Op de begane grond zal niemand minder dan de nieuwste sensatie op de Hollandse dansvloeren de booth kapen: Beesmunt Soundsystem! Deze twee platenridders zullen club Home buitenissig hard laten trillen. Na dit waanzinnige hoor- en schouwspel zal Aardvarck het overnemen, eveneens een manifestatie om niet snel te vergeten.

Natuurlijk wordt je bij binnenkomst weer overdonderd door de Vagebond-Lady’s met de nodige accesoires, toeters en bellen! Om een indruk te krijgen van dit huisfeestje, check deze stuitende beelden:




Vagebond
Every second friday of the month
Club Home
Wagenstraat 3, Amsterdam
22.00 - 05.00
Entree 12,- aan de deur

www.vage-bond.com
www.vbond.hyves.nl
www.clubhome.nl
www.clubhome.hyves.nl
 
 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws