Planet Rose special met Mathew Jonson

Partyscene Redactie | 24 augustus 2008
headlines

De bekendste Canadese techno live-artiest Mathew Jonson komt naar Nijmegen. Hij zal zaterdag 30 augustus een live-optreden geven tijdens de Planet Rose special.

 
Jonson is een muzikale duizendpoot en wordt gezien als één van de meest creatieve en interessante dj’s en producers van het moment. Zijn genres strekken van house, elektronica, breakbeat, funk en disco tot techno en minimal house. De meeste tracks die van zijn hand komen duren tien minuten of langer, want de Canadees neemt de begrippen ‘opbouw’ en ‘climax’ zeer serieus.


Nederlandse optredens van de Canadees zijn zeldzaam...
De lijst van zijn releases is haast oneindig, met tracks als Decompression, Freedom Engine, Folding Space, Typerope, Return Of The Zombie Bikers en Marionette die verschenen op toonaangevende labels als Perlon, Minus, Itiswhatitis, Sub Static Kompact en zijn eigen Wagon Repair label. Maar ook op het remixvlak is de Brit zeer actief, met remixes voor artiesten als Carl Craig, Adam Beyer, Larry Heard, Richie Hawtin, Laurent Garnier, Moby en de Chemical Brothers. Ook tourt hij met de electronische jazzband Cobblestone Jazz en produceer hij samen met het Modern Deep Left Quartet


Kaarten voor deze avond kosten €15. De deuren gaan om 23:00 uur open. Meer informatie en kaartverkoop via www.doornroosje.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws