Geef je mening en win!

Partyscene Redactie | 24 juni 2008
headlines

We doen weer eens onderzoek. En deze keer gaat het om internet op je mobiele telefoon. Moet Partyscene hier ook aan beginnen en zou jij het gebruiken?

Misschien ben jij ook wel zo iemand: je zit in bus of trein of loopt in de stad klaar om uit te gaan. Alleen, je weet niet wat er te doen is! Dus nu moet je vervolgens de hele stad aflopen of mensen bellen of ze weten wat er te doen is. Erg onhandig natuurlijk.

Maar stel nu, dat onze agenda makkelijk beschikbaar is op je mobiel. Je pakt hem uit je zak, klikt een paar keer en je weet precies wat waar te doen is! Zou jij hier gebruik van maken of vind je het maar onzin. En misschien heb je niet eens internet op je mobiel. Maar ga er vanuit dat je het wel hebt en onbeperkt gratis kan internetten.

Je zou ons enorm helpen door hierover je mening te geven en je zou jezelf ook helpen als je dit wel handig zou vinden. En je kan ook nog eens een prijzenpakket inclusief toffe dvd’s winnen!

Je kan de enquête hier vinden:

http://www.thesistools.com/?qid=56611&ln=ned

Alvast bedankt! En als jij echt een behulpzame Partyscene-ganger bent of je hebt zelf hulp nodig kan je ons ook altijd toevoegen op je Messenger: info@partyscene.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws