The First: Oriental Dreams

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De meeste dromen zijn bedrog, maar tijdens de november editie van The First op zaterdag 5 november worden Oriental Dreams toch echt werkelijkheid

Oriental Dreams
In het Oosten houdt men niet van gezichtsverlies. Geen middelvingertje want de gevolgen daarvan kunnen ernstig zijn. Buiten de vakantie oorden beter geen korte broeken dragen en vrouwen dienen de schouders bedekt te houden. Lexion haalt de Aziatische wereld naar binnen, maar een blote schouder wordt hier toch echt niet als een zonde gezien! Van 23.00 tot 11.00 uur vullen Oosterse shows de podia van de Lexion 5 november.

Zoals altijd besteed The First veel aandacht aan sfeer en aankleding, om bezoekers iedere maand het vertrouwde concept op een nt iets andere manier te laten beleven. Club, trance, classics en VIP zijn de pijlers die centraal staan in de vier veschillende areas. De defintieve line-up wordt aanstaande vrijdag bekend gemaakt. Voorlopig voor de laatste keer krijgen jonge talenten weer de kans zich te bewijzen voor het grote publiek in de Talent Area.



Mijlpaal
Bezoekers die al tijden niet meer in de Lexion waren geweest zagen het 10 jarig bestaan (wat Lexion onlangs vierde) als een mooie gelegenheid om weer eens een bezoek te wagen aan de club die ooit bekend stond als D Afterclub van Nederland. Lexion heeft de laatste jaren erg haar best gedaan om ook op de avond leuke feestjes neer te zetten. Met het 10 jarig bestaan kon iedereen met eigen open waarnemen dat Lexion weer helemaal back on track is. Het concept The First heeft daar het laatste jaar een grote rol in gespeeld.

Champagne en Afterparty
Lexion is zaterdag 5 november geopend van 23.00 tot 11.00 uur. Tickets in de voorverkoop bedragen 15 euro, aan de deur 20 euro. Leden betalen 17, 50 euro. Dames mogen tot 00.00 uur gratis naar binnen. De Kick Off van de Afterparty is om 06.00 uur s ochtends, vanaf dat tijdstip bedraagt de entree 15 euro. Ook zijn er nog enkele VIP tickets (inclusief champagne) beschikbaar 25 euro in de voorverkoop en 30 euro aan de deur (mail naar: [email]vip@lexion.nl[/email]).

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws