Hed Kandi Ibiza Summer Specials

Partyscene Redactie | 19 juni 2008
headlines

hedkandiflyer

Hed Kandi locaties Hotel Arena en ’t Paard van Troje zullen op 28 juni worden omgetoverd tot een waar mediterraans paradijs tijdens de Hed Kandi Ibiza Summer Specials. Om de ‘Summer Heat’ optimaal te beleven zijn er spectaculaire optredens van de beste internationale Hed Kandi DJs, live-artiesten, Heavenly Kandi Dancers, sensationele decoraties & refreshing surprises. Gast DJs in Amsterdam zijn Baggi Begovic & William Shagspeare en in Den Haag: Roog & Billy The Klit.

Kaarten zijn te koop via www.hedkandi.nl

Hed Kandi Girl Competitie 2008
De komende Hed Kandi edities staan in het teken van de verkiezing van de Hed Kandi Girl 2008, mogelijk gemaakt door Rich Prosecco. RICH Prosecco is een hip drankje dat in Amerika mateloos populair is bij de sterren en het uitgaand publiek en nu ook de rest van de wereld aan het veroveren is.

Het Rich Prosecco team scout voor Hed Kandi Headquarters glamorous partygirls die Hed Kandi’s motto ‘deliciously stylish’ uitdragen. Zij worden gefotografeerd, waarna via www.hedkandi.nl kan worden gestemd op de dame die het best ’s werelds meest stijlvolle clubmerk vertegenwoordigd.

Degene met de meeste stemmen draagt tot het einde van het jaar de felbegeerde titel: Nederlandse Hed Kandi Girl 2008 en wint een uitgebreid Hed Kandi CD pakket, een uniek Hed kandi schilderij en een jaar lang VIP toegang tot alle Hed Kandi events in Nederland voor 2 personen.

Check www.hedkandi.nl voor meer informatie.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws