Line-up van Fullhouse Festival bekend

Partyscene Redactie | 13 juni 2008
headlines

De afgelopen zomer was iedereen meer dan goed te spreken over het vette festival van 2007. Alleen de allerbeste dj’s waren aanwezig, een opzwepende sfeer was een feit, de mooiste oogstrelende shows werden vertoond en het verfijnde geluid was een lust voor het oor.

FullhouseWaar het in de eerste editie om house draaide, breidt Full House Festival zich uit naar de verschillende smaken van het flamboyante publiek. Zo is er deze editie voor iedereen wat wils. Van house tot trance, en voor iedereen die van een wat stevigere beat houdt techno en techhouse.

Earth:

De Earth stage vertegenwoordigd de stijl house waar de legends van toen en nu samen voor een ultimate earthquake zullen zorgen. Alles wordt uit de kast getrokken voor de stage waar het om gaat. Denk maar eens aan mannen als Erick E, Don Diablo, Ian Oliver, Sidney Samson. Een line-up waar je dansschoentjes op te keer zullen gaan.

Don Diablo

Erick E

Ian Oliver (GER)
Funkerman
Sidney Samson

Gregor Salto

Baggi Begovic
Basti Lourenz

Freakin' Lunatics
 

Wind:

Techno wordt sterk vertegenwoordigd op de Wind stage. Dé stage waar de grootste meesters met pompende beats een frisse wind door je technomind heen blazen. Techno is iets van de laatste jaren, al volgden de echte fanatiekelingen het al hun hele leven. In de jaren 80 werd techno verdeeld in verscheidene muzieksoorten/muziekstromen. Tot op de dag van vandaag staat ‘techno’ bekend als een dé pompende vorm van muziek. Je hebt skills nodig om op dit niveau mee te kunnen en is daarom gekozen voor de crème de la crème.

Cari Lekebusch (SWE)

Felix Kröcher (GER)

Rino Cerrone (IT)

James Ruskin (UK)
Steven Beyer (GER)
Benny Rodrigues
Carlos Valdes
Boris Werner
Sandrien

Juan Sanchez

Fire:

Trance is in principe de snelste stijl die te vinden is tijdens het Full House Festival en wordt je gepresenteerd op de Fire stage. Met de meesterlijke skills van de grote namen uit ons kikkerlandje wordt je in vuur en vlam gezet en toegewerkt tot de gruwelijkste climax van de plaat. Het spacey gevoel van ‘in trance zijn’ geeft je vrijheid en zorgeloosheid, iets wat de zomer en het festival kenmerkt.

Marcel Woods

Randy Katana

Bas & Ram

Spider
Jochem Miller

Ruben Vitalis
Marc S
Alberto V
8PM
Ed Mission

Water:

Feel free like a dolphin in the middel of the ocean. The `deep blue` Water stage presents Deep house.Deep house is een substroming uit de housemuziek, dat zijn oorsprong kent uit Chicago. Frankie Knuckles wordt algemeen gezien als degene die begon met de deep house. Deep house heeft een lekker down-tempo gevoel wat dicht bij minimal in de buurt ligt. Ook hier zijn de artiesten om van te smullen.

Inland Knight (UK)
Nathan Coles (UK)

Alex Jansen
Andrea Cichecki
Jan Liefhebber
Remark
Sinan Alakus
Roger Geressen

De actie is verlengt!

Wegens het overweldigende succes, is de actie met nog eens 2 weken verlengd tot 23 juni 2008. Dus elke 2dt ticket voor slechts € 10,- (beperkte oplage). Wees er snel bij want op = op.

Bel of bezoek Ticket Service ® via: 0900 300 1250 (45 cpm), de 151 grotere postkantoren, de 100 grotere Free Record Shops, de 33 GWK-Travelex stationskantoren, de 11 grotere VVV kantoren, www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoop adressen

Partyscene verloot 10x2 gastenlijstplekken. Klik hier om mee te doen

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws