Summerbabe Marith scoort in Las Vegas

Partyscene Redactie | 14 mei 2008
headlines

De vorig jaar tot Summerbabe 2007 verkozen Marith Iedema deed afgelopen week mee aan de Miss Hawaiian Tropic Contest in Las Vegas. Een Nederlands persteam heeft haar op de voet gevolgd tijdens deze vierdaagse internationale miss verkiezing.
Marith
Marith wist uiteindelijk 49 landen achter zich te laten en kwam daarmee op een welverdiende tweede plaats. Eerste werd de Engelse Debbie O'Tool. Met haar tweede plaats won Marith een bedrag van 5.000,- dollar, een kunstwerk, een exclusief dames horloge en een tweetal nieuwe photoshoots die later deze week gepland staan in de Caribbean.

Vanaf mei gaan O'Neill, Summertime Magazine en Summerscene.nl op zoek naar de Summerbabe 2008. Na het succes van afgelopen jaar met meer dan 1.300 inschrijvingen wordt er komend zomer wederom gezocht naar de leukste en meest sportieve Summerbabe. Meiden en ook jongens deze keer, in verschillende leeftijdsklassen. Ter afsluiting zal er een spectaculaire finaleparty plaatsvinden op 3 augustus bij beachclub Vroeger in Bloemendaal met de huidige nummer 1 dj van de wereld: Armin van Buuren.

Miss Marith

Door de grote animo afgelopen seizoen wordt de O'Neill Summerbabe dit jaar gezocht in 2 leeftijdsklassen, tot 18 jaar en vanaf 18 jaar. Verder wordt gezocht naar dé Beachhunk van 2008. Deelnemers kunnen naar de site www.summerscene.nl voor meer informatie. Hier kunnen ze zich ook gelijk aanmelden. Er zijn diverse photoshoots en ook reizen te winnen. De uiteindelijke Summerbabe 2008 wint in ieder geval haar plek op de cover van Summertime Magazine en een eigen item in het TMF programma; TMF Reaction.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws