Tiësto terug op Ibiza

Partyscene Redactie | 16 april 2008
headlines

Deze zomer kan je Tijs niet alleen in Nederland bewonderen, op Dance Valley en Mystery Land, maar ook op Ibiza elke maandag.

 

Van 7 juli tot en met de closing party op 22 september zal Tiësto al zijn vier uur durende live sets in de stijl van zijn In Search of Sunrise serie draaien; alles opgedragen aan de sfeer die alleen maar op de Balearen te vinden is.
Tiesto Ibiza
Om haar reputatie van 'the world's biggest club' dit jaar nog eens goed te onderstrepen, heeft Privilege volgens het persbericht een op maat gesneden event van Tiësto's residentie gemaakt, compleet met een geheel nieuwe, 'future tech' productie, een volledig nieuw ontworpen dj booth, een hypermoderne LED video wall en het laatste nieuwe design op het gebied van licht en video.

Ibiza is altijd een bron van positieve inspiratie voor Tiësto geweest en in 2007 vernoemde hij deel zes van zijn serie In Search of Sunrise naar het eiland. “Het is gewoon de plaats bij uitstek als het gaat om de meest te gekke en energieke feesten”, glimlacht hij. “Tegelijkertijd heeft Ibiza tal van mooie nog steeds geheime plekjes om te ontdekken, dus mijn liefde voor en de betrokkenheid bij het eiland met haar unieke sfeer en de 'party people' zal zeker gevoeld worden door iedereen die komt genieten van mijn residentie in club Privilege. Ik ga de nieuwste en beste tracks draaien, alle shows worden ondersteund door de professionele productie van de club en het gegeven dat ik dat allemaal voor het publiek mag brengen in de grootste club ter wereld, tsja, dan kun je het je gewoon niet veroorloven om niet op de maandagen naar Privilege te gaan deze zomer!”

Gedurende deze maandagen zullen er ook gast dj’s zijn, allen geselecteerd door Tiësto zelf en de namen die het publiek mag verwachten zijn Chris Lake, Andy Duguid (Ibiza debuut), Mat-Zo, Cosmic Gate, Alex Kunnari en Sander van Doorn. Exclusieve optredens zijn er ook van Fonzerelli (Ibiza debuut) en Airbase. In de backroom van Privilige presenteren Riley & Durant hun Electric Playground, in samenwerking met Galaxy FM.

Tiësto had vorig jaar twee succesvolle Elements of Life shows in Privilege. Meer informatie vind je hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws