Gratis feesten op Free Festival

Partyscene Redactie | 9 april 2008
headlines

Een gratis festival in deze dure tijden. Kan dat? Ja, dat kan! Voor de negende keer vindt op zondag 20 juli het grootste gratis festival van Nederland plaats: het Free Festival.


Organisator Art of Dance laat weten dat er deze editie extra wordt uitgepakt, Naast de gebruikelijke twee grote tenten en een openlucht podium voor talenten is er dit jaar een extra area.


Op free Festival kun je gratis dansen op de beats van de beste house, club en trance dj’s van Nederland. De line up blijft nog even geheim en wordt binnenkort bekend gemaakt.


Voorgaande keren was het Free Festival echter zo’n groot succes dat het ‘uitverkocht’ was. Dat wil zeggen dat er door drukte helaas geen mensen meer naar binnen konden.


Free Festival 2008


Dit jaar heeft de organisatie daar iets op gevonden. Reserveer via tickets.artofdance.nl alvast voor €10 een e-ticket. Daarmee ben je verzekerd van entree. Bij binnenkomst ruil je je toegangsbewijs om voor vier consumptiebonnen en voila, je kunt heerlijk met je drankje feesten langs het water.


Mocht je dit niet willen dan kun je natuurlijk altijd nog op de dag zelf afreizen, maar wees gewaarschuwd: de kans dat je dan misschien niet binnen zult komen is groot!


Surf voor meer informatie naar de website van het festival: www.freefestival.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws