Eerste namen 10 Days Off bekend

Partyscene Redactie | 8 april 2008
headlines

Van 18 tot 28 juli vindt in België 10 Days Off plaats. De eerste namen zijn inmiddels bekend.

De veertiende editie van 10 Days Off vindt van 18 tot en met 28 juli plaats in Kunstencentrum Vooruit in het Belgische Gent. Ook dit jaar belooft het weer een veelkleurig programma te worden, waarbij de meester facetten van dance weer aanwezig zullen zijn. House, electro, breakbeats, rock, drum&bass, minimal, broken beats, nu-jazz, techno, funk, disco, dubstep, electro-house, je vindt het bij 10 Days Off.

10 days off

De eerste tien namen zijn zojuist bekend gemaakt:   

DJ Mehdi

Dada Life

Anja Schneider

Dominik Eulberg

John Digweed

Richie Hawtin (die het 10-jarig bestaan van M-Nus viert)

Tiefschwarz

Tocadisco

The Emperor Machine

Christian Prommer's Drumlesson

Het volledige programma wordt begin juni bekendgemaakt. Ook is er weer een samenwerking tussen 10 Days Off en SMAK (Stedelijk Museum Actuele Kunst Gent). Uiteraard is een dagticket of Membercard van 10 Days Off tijdens van 18 tot en met 28 juli geldig in SMAK, maar het gaat verder: op 18 en 19 juli presenteren SMAK, Vooruit en 10 Days Off Electrified: een grensverleggende samenwerking die dag en nacht wil zien versmelten in een broeiende mix van vooruitstrevende artiesten die weerklank vinden in zowel de muziekwereld als het kunstenveld.  

Membercards (abonnementen, goed voor 10 dagen toegang tot 10 Days Off) zijn alleen te koop via de website, in een beperkte hoeveelheid en vanaf 8 april tot uiterlijk 30 juni. Dagkaarten worden verkocht vanaf mei.

Het Nederlandse zusje 5 Days Off heeft overigens ook al enkele namen bekend gemaakt. Zo is zeker dat Justice naar Amsterdam komt. Het Franse duo speelt op de vierde dag van het festival, 5 april, in de HMH in Amsterdam. Ook Erol Alkan, Dr. Lektroluv en de Franse dj Feadz staan op het programma. 5 Days Off vindt plaats van 2 tot en met 6 juli, in Paradiso en Melkweg in Amsterdam.

Check ook www.10daysoff.be en www.5daysoff.nl.   

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws