Quality Time

Partyscene Redactie | 4 maart 2008
headlines

Een beetje quality time samen is altijd goed. Op Zaterdag 29 maart vind je dat zeker in Oldenzaal.

Na een afwezigheid van drie jaar is Quality Time, het concept van VIP Productions, weer terug in Oldenzaal, in het oosten van ons land, waar het voor dit concept allemaal begon. Het feest vond onlangs ook plaats in Almelo, een succesvolle editie en daarvoor nog in Deventer en Hengelo. Dat wordt de 29e dus even dik overgedaan. Ook op deze editie een energieke mix van club, house en eclectic. Plaats van handeling is Ter Stege, dat met dit feest ook een nieuwe dimensie wil toevoegen aan het Oldenzaalse uitgaansleven.

quality time flyer

Er zijn twee area’s:

Area 1: de producers: met Sidney Samson, Jesse Voorn, Bassjackers, Dirtcaps, Marc Benjamin, Melly Mel, Nouveaubeats en Willie Wartaal en Area 2: de dj’s: met Brian Beatz, Jay Electric, Jay Rox, Krokski, Mike Air, Randy Rockhard, Siroj en mc Sensara.      

 

Heb je geen zin om terug te rijden, dan kun je een hotelkamer boeken bij Ter Stege. Er bevinden zich 1 en 2 persoonskamers boven de locatie, dus na het feest hoef je alleen nog maar naar boven te kruipen. Maak er een gezellig dagje Oldenzaal van. De 1-persoonskamer kost 40 euro en de 2-persoonskamer kost 75 euro. Dat is zelfs inclusief ontbijt. Stuur voor reserveringen een mailtje naar info@vip-productions.nl. Ook een gratis vip behandeling zit er in. Mail voor 20 maart je favoriete top 3 line-up door naar hetzelfde e-mailadres en je maakt kans op een vip-behandeling, met gratis champagne, een 3-persoonskamer en toegang voor jou en twee vrienden voor het feest.  

quality time flyer

Check ook www.vip-productions.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws