Afteren in Escape

Partyscene Redactie | 30 november 2007
headlines

De Amsterdamse club Escape werd in november uitgeroepen tot de populairste club van het land tijdens de Nightlife Awards uitreiking in de Matrixx. Daarnaast werden er twee Hospitality & Style awards gewonnen. En het jaar wordt royaal afgesloten met de komst van dé Masters at Work protégee: Mr. V uit New York!

Maar zover is het nog niet, eerst komend weekend. Jesse Voorn is morgen, op zaterdag 1 december, tijdens Framebusters aanwezig. Deze dj is met grote regelmaat terug te vinden in het clubcircuit en rockt de dansvloeren met een uiterst energieke en opzwepende mix van electro, house, tech-house, breakbeats en techno. Samen met resident Raymundo knallen ze je het weekend uit. Vanaf 4 uur loopt de avond over in Zie je Later. Veel dj’s hebben zich reeds aangemeld om langs te komen. Gewoon omdat ze het leuk vinden na het harde werk zelf nog een drankje te doen en misschien nog een plaatje op te zetten. Komende zondagmorgen kan je bij deze afterparty o.a. Lucien Foort, Billy The Klit, Devoice, Jean en William Shagspeare verwachten. Zij gaan door tot maar liefst 09.00 zondagochtend!
Framebusters
De week erop heeft Raymundo Erick E uitgenodigd. Samen met vast muziekmaatje Frederik Abas wordt dit een knaller van een avond! Op zaterdag 15 december doet Laidback Luke met zijn Rockin' with the Best Tour de Escape aan en 22 december is Mister Loveland Marnix aanwezig om het dak eraf te draaien. Op de laatste zaterdag van de maand zal Raymundo 6 uur lang de beste classics & future hits draaien.

Maandag 31 december is het tijd voor het grand dessert van 2007, waarbij de 15 beste artiesten die Escape aandeden dit jaar zowel de Escape en Delux, als De Kroon en Escape Studio op zijn kop komen zetten! Naast o.a. Real el Canario en Mike van Loon komt één van de grootste muzikale New Yorkers van dit moment langs: Mr. V! Louie Vega, één van de Masters at Work, zei over hem in een interview hier op Partyscene: “Nieuw talent helpen is heel belangrijk voor me. Ik blijf niet nog eens twintig jaar doen en ik heb jongens nodig die het voortzetten. Mr. V is een van die jongens. Ik heb mijn deur altijd open staan voor de nieuwe generatie dj’s en producers, want voor mij zijn zij de toekomst van onze muziek.” Mr. V scoorde al een grote clubhit met Da Bump en lanceerde dit jaar zijn langverwachte debuut album Welcome Home. Hij is zelden in ons land te horen, dus deze laatse avond van 2007 is voor de ware houseliefhebber niet te missen! Meer info over deze nieuwe ster in de housescene vind je op www.djmrv.com.

Maandag 31 december

Framebusters New Years Eve

22.00 - 06.00

Entree 50,-/VIP 400,- per tafel

Escape: House

Mr V. (Defected, USA)

Raymundo

Frederik Abas

Mc Yanto

Delux: Eclectic

Real el Canario

The Flexican

Ruby Wax

Wiebthroat

Martein

J-Harlem

De Kroon: Houseclassics

William Shagspeare

Rob Boskamp

Leo van der Weijden

Robert Feelgood

Studio: Real house

Mike van Loon

Alvredo

Radikal Roy

Wassili vs Touche

Hier kan je tickets winnen! Meer informatie, foto’s, muziek, filmpjes, en de menukaarten van Escape Caffe & Lounge vind je op www.escape.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws