Wereld Aids Nacht - Five years of LoveDance

Partyscene Redactie | 28 november 2007
headlines

De nachtdieren van queer en queer friendly Amsterdam komen op zaterdag 1 december massaal naar de Paradiso voor de vijfde editie van het weergaloze LoveDance spektakel. Wereld Aids Dag, de dag dat de hele wereld extra aandacht besteedt aan het nog immer voortrazende hiv virus, heeft sinds 2003 in Amsterdam een uitbundige, hoopvolle en vooral liefdevolle afsluiting met het LoveDance feest tijdens Wereld Aids Nacht.

Bewustzijn van de toenemende aanwezigheid van hiv en aids in ons middenis anno 2007 onverminderd actueel. Elk jaar stijgt in Amsterdam het percentage van nieuwe besmettingen met het hiv virus. Elk jaar meer mensen die de rest van hun leven dagelijks ingrijpende doses medicijnen moeten innemen met soms heftigeconsequenties op de korte termijn en nog vaak onbekende bijwerkingen op de langere.

Het hele organiserende team en alle deelnemendeartiesten en organisaties

doneren belangeloos hun energie, tijd en talent aan dit evenement. De opbrengst gaat naar het Aids Fonds.
LoveDance
In de afgelopen jaren heeft LoveDance er de krankzinnige gewoonte van gemaakt om gewoon alles in één feest te combineren, en dan vooral ook heel veel van alles. Ondanks het feit dat er maar liefst 3 verschillende podia, en 4 verschillende dansvloeren worden gebruikt - Paradiso van kelder tot 2e balkon in de nok - levert dit altijd verrassende combinaties op. Gerenommeerde sterren uit binnen- en buitenland botsen in de overvolle kleedkamers en op de podia op uitzinnige drag queens en regelrechte rockers. Backstage is volgens ingewijden: ‘Een compleet gekkenhuis met desondanks een bijna militaire precisie’. Dus, trek alles en iedereen uit de kast en kom dansen op de liefde op LoveDance. Het programma start traditiegetrouw vroeg: om 20.00 uur gaat de zaal open en 20.30 uur is het showtime. Vroege vogels worden ontvangen met een glaasje bubbels!

De deelnemers aan LoveDance 2007:

Grote Zaal: DJ Sanji, VJ Eddi Bal, Ton Coenen (Directeur Aids Fonds), Tijgertje

worstelaars, Bear Force One, Gina de Wit, Frans + Baas B, Vera Springveer, Sudha (London), Z-Star (London), Elle Bandita, Q-Boy (London), Barning van Loon, Martine de Jager, Willeke Alberti, VJ Martin Duvall, Chicks On Speed (Germany), Edsilia Rombley, J.Ho’s Begging Babes, DJs BuzzFuzz & Dano back2back, Abba musical medley, Girls Love DJs, Electronation.

Phoenix Room: Djs Malenka’s, Popeye, YanguasNation, Onnovision, Benjamin.

ArtLaunch Studio: Killer Caterpillar LIVE, VJ's Alex et Jeremy, GLOED, djs Lava, Lupe, Martijn & Toon, Kaseta, Taktakshitandtoiletpaper, dj De Nachtzuster, dj Fonker69, dj’s Bramsterdam & Big general.

Pinq Cellar: Spanish Chicks, Bondy Boy, Faggotmatador aka FiFu &

Charlie le Mindu, Bondage Coco Loco, Jess the Lezz, Dusty Blinds, Beeby, dj Steffi.

Plus: Theatre of Hell, Supperclub Love Lounge, Detlef’s Massage

Let op: de voorverkoop is al in volle gang en dit jaar valt 1 december op zaterdag, dus scoor je kaarten bijtijds bij een van de voorverkoop adressen of online.

LoveDance is een Aids Fonds benefiet powered by Paradiso, Pinq.nl, ArtLaunch, Nachtwacht Amsterdam, Gay Business Amsterdam, GALA en vele vele anderen. Tickets €25 bij Pink Point, Boekhandel Vrolijk, AUB Ticketshop, VVV, Postkantoor, www.ticketservice.nl en meer info op www.lovedance.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws