Supperclub’s 9 zonden

Partyscene Redactie | 16 november 2007
headlines

Januari 2007 was het startsein voor de nieuwe Supperclub compilatie serie: Supperclub Ninesins. Na Supperclub’s Addiction is Arrogance het tweede album in deze serie van 9 zonden. En denk niet dat er louter lounge riedeltjes op deze cd’s staan, het geluid is heel wat breder geworden. Op Arrogance staan bijvoorbeeld tracks van Dominik Eulberg, Onur Özer, Loco Dice en Aril Brikha.

Om de serie aantrekkelijker te maken in dit i-pod tijdperk, wordt voor ieder deel een kunstenaar en een dj uitgenodigd om hun creatieve talenten los te laten op het thema. Voor Arrogance was Mark Robijn verantwoordelijk voor de muzikale invulling en illustrator Mr. Pen voor het hoesontwerp. Mark Robijn, resident dj van Supperclub Amsterdam, staat bekend om zijn eclectische draaistijl. Zijn naam werd gevestigd toen hij een aantal jaren geleden op Ibiza tijdens een chill-out set een nummer van de rockband The Cult draaide.
Supperclub Arrogance
In de huidige serie zal op cd 1 altijd de warme, sferische Supperclub sound te horen zijn. Cd 2 zoekt het randje op, het experiment. Robijn heeft voor cd 2 van Arrogance gekozen voor een minimalistische, rauwe, uptempo sound die door de repeterende beats een ‘ambient’ feel heeft. Mr. Pen heeft zijn sporen als illustrator verdiend met publicaties voor o.a. Dazed & Confused, Shift, Esquire, Nike en Concrete Architectural Associates.

Mark Robijn en Mr. Pen delen een passie voor eerlijke emoties en rauwe, ongepolijste klanken. Voor beiden betekent Arrogance weten wie je bent, wat je behoeftes zijn en hoe je deze moet bevredigen. Arrogance is weten wanneer ‘nee’ te zeggen, wanneer toe te geven, wanneer van richting te veranderen. Het betekent voor niets anders gaan dan perfectie; of het nu gaat om muziek, kunst of het leven… maar het gaat vooral om trots te zijn op wie je bent.

Meer informatie op www.supperclub.com/ninesins

Win hier de Arrogance cd!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws