Allee! Het weekendtopic

Partyscene Redactie | 8 november 2007
headlines

Het is vrijdag, dus de start van je weekend. Deze keer wederom met Deejay Doubleyoubéé AKA Wesley Budding, geboren 25-06-1984 te Alphen a/d Rijn. Natuurlijk elke week dezelfde vraag:


Wat ga je dit weekend doen?

 

I Love TECHNO !!  ( Nou, eerlijk gezegd weinig techno, wordt meer electro)

 

Vrijdag eerst nog even vlammen en dan op tijd naar bed. Misschien nog een spelletje wii maar verder vrij weinig.

Zaterdagochtend gaan we de auto wassen en waarschijnlijk wat boodschapjes doen! Rest van de dag zal ik wel plaatjes aan het uit zoeken zijn voor mijn Haarlemse DJ Gig. Aan het eind van de middag komen Ivy en Britte. Ivy gaat voor ons koken. Wubje is rond zes uur klaar, dus als alles een beetje soepel verloopt zitten we rond acht uur met een gevuld buikje in de auto richting Gent. Hopelijk tussen 22.00 en 23.00 binnen. En dan dansen…..

 

Zondag rustdag!

ilt

 

Met wie ga je?

Wubje, IVY und Britte


Wat verwacht je er van?

 

Twee weken geleden viel het nog mee, maar nu het steeds dichterbij komt krijg ik er steeds meer zin in. De line-up is eens weer iets anders dan al het Duitse (lees Cocoon) geweld. Rauwe oorverschurende muziek (oordopjes niet vergeten!) en Belgen die compleet uit hun dak gaan. Lange tijd niet in België geweest, maar kijk er zeer naar uit.

Wat nemen we mee en wat doen we aan?

Auto / oordopjes / vriendinnetjes / fototoestel / kleding rocker / punk stijl ?? gaat in ieder geval wel lukken met Wubje d’r witte haar.

 

Thanks Wesley! Wat gaat de rest doen dit weekend?

ilt2

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws