Top artiesten in Escape

Partyscene Redactie | 5 oktober 2007
headlines

Na een geslaagde eerste maand van Sundazz, het nieuw wekelijkse (gratis) feestje in de Escape Studio en Lounge op zondag, én maar liefst vijf drukke edities van Framebusters is het tijd voor een spetterende oktober maand. Deze staat in het teken van het Amsterdam Dance Event, en artiesten als Michel de Hey, Roog, Marco V., Laidback Luke, Kevin Saunderson, Mark Doyle, Dennis Ferrer en Ron Carrol zijn van de partij!
Framebusters oktober 2007
De wekelijkse en gratis toegankelijke happening Sundazz vindt elke zondag plaats van 15.00-00.00 in de Escape Lounge en bovengelegen Studio aan het Rembrandtplein. Sundazz staat voor Sunday Dance & Jazz: jezelf na een zware zaterdagavond dus even helemaal opladen voor een nieuwe week, onder het genot van een drankje en hapje in de luxe fauteuils. Je kan jouw zondag in Escape Caffe beginnen met een heerlijke brunch in het Caffe, uitbuiken in de bovengelegen Lounge met een cocktail en wat fingerfood, en je erna naar de dansvloer begeven in de Escape Studio. Kortom, een perfecte afsluiting van je weekend! In de Lounge staan soul & jazz sounds op het programma, en in de Studio warme house tunes. DJ’s als Raymundo, Frederik Abas, Wassili, Leo van der Weijden en Radikal Roy zullen hiervoor zorgen.

De vier zaterdagen van Escape zijn ook deze maand weer muzikaal sterk ingevuld door programmeur en resident Raymundo. Ook vrijdag 19 oktober, tijdens het Amsterdam Dance Event, wordt door Escape zelf ingevuld.

Het begint deze zaterdag 6 oktober goed met een solo set van Raymundo. Na zijn releaseparty van zijn nieuwe hitsingle Rip It Up! gaat hij als een speer! Deze funky track gooit op dit moment hoge ogen in de clubs en charts. En dit betekent uiteraard steeds meer boekingen voor Raymundo die op dit moment zelfs in Dubai draait. De DJ wordt zoals altijd vocaal bijgestaan door Yanto met zijn lyrics. DJDanney & friends hosten de Escape deLux met eclectische en opzwepende sounds. Een week later, op zaterdag 13 oktober, is het weer tijd voor de community avond van Raymundo en Frederik Abas: Amsterdam Rockin’! Al hun vrienden worden uitgenodigd op het VIP podium en samen met Mc Yanto wordt het, net zoals elke tweede zaterdag van de maand, weer een geweldige knalfuif. De twee muzikale vrinden hebben deze keer nationale househeld Roog uitgenodigd om de avond nog even extra aan te dikken! In deLux komt Danney zijn funky plaatjes opzetten.

Marco V

Vrijdag 19 oktober is het Amsterdam Dance Event reeds van start gegaan, en staan de gehele Escape, deLux, Studio en Lounge en in het teken van dit belangrijkste dance event ter wereld. Alle grote namen zijn van 22.00-05.00 van de partij, een unieke verzameling van top dj’s onder één dak! In Escape staan niemand minder dan Roger Martinez, Kevin Saunderson, Marco V én Sander van Doorn on stage, onder de vocale leiding van MC Gunner.  In deLux vindt de Fierce Angels special plaats, met Granite & Phunk, Laidback Luke, Terry Toner enBenjamin Bates. De Studio gaat los met labelgigant Astral Music, die Syke ‘n’ Sugarstarr, Olav Basoski, Marcella, Dos Palomas Negras, Silverius en Dekky heeft uitgenodigd. In de daaronder gelegen Lounge kan je genieten van zwoele deephouse en funky tunes met Mark Doyle, Mike van Loon en resident Raymundo. Kortom, teveel om op te noemen, zoveel toppers op één locatie op één avond in hartje Amsterdam!

Zaterdag 20 oktober is het ook weer raak tijdens Framebusters. Raymundo haalt deze avond enkele van de beste house artiesten ter wereld naar Escape: Dennis Ferrer (USA, Defected) en Ron Carroll (USA, BMC)! Het komt zelden voor dat deze twee house guru’s in Nederland samen op één avond geprogrammeerd staan, dus zeker niet te missen voor de echte liefhebber! Daarnaast staan in de deLux zaal het Risk Soundsystem, Ryan Marciano & Sunnery James en Leroy Styles, en kan je de beste minimal, techhouse en techno van één van Holland’s populairste techno dj’s verwachten in de Studio, alwaar Michel de Hey zijn avond host en special guests uit heeft genodigd om samen met hem een plaatje te draaien.

Zaterdag 27 oktober is Mister Flamingo Records aanwezig: Funkerman! Dit studio maatje van Fedde le Grand runt hij dit steeds populairder wordende label. Ardie van Beek, zijn echte naam, begon in 1990 met draaien. Eén van zijn eerste residenties was in The Spock, waar Tiësto ook zijn eigen avond had. Tegenwoordig brengt hij ook op het label van Roger Sanchez platen uit, en stond hij deze zomer op o.a. Mystery Land en Extrema Outdoor. Samen met Raymundo zal Funkerman deze avond laten horen waar hij de funk vandaan haalt. In deLux houdt resident Danney je gekluisterd aan de dansvloer.

Meer informatie, foto’s, muziek, filmpjes, en de menukaarten van Escape Caffe & Lounge vind je op www.escape.nl

Sundazz


Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws