Revu Nachttempel series in Patronaat

Partyscene Redactie | 5 oktober 2007
headlines

Dit jaar won Patronaat Nieuwe Revu’s Nachttempel Award 2007. Daarmee sleepte het Haarlemse poppodium een geldbedrag van 15.000,- binnen. Op 25 mei

van dit jaar werd deze uitverkiezing al uitbundig gevierd tijdens het Nachttempelfeest 2007 waarbij er voor de gelegenheid tot maar liefst 7.00 uur in de ochtend werd doorgegaan, een unicum in Haarlem.

Nachttempel winnaars 2007

Maar bij sommige partypeople bestond er echter verwarring of het prijzengeld nu was geïnvesteerd in deze officiële viering of dat er nog een Nachttempel-act op het programma zou staan na de zomer. Het prijzengeld is uiteindelijk geïnvesteerd in een serie dance-acts die de komende tijd het Patronaat aandoen. Het zijn niet Basement Jaxx, een Chemical Brothers dj set of Daft Punk geworden, zoals programmeur Adriaan Muts graag gezien had, maar toch zeker enkele topnamen:

05-10 Green Velvet

16-11 Danny Howells

23-11 Border Community Night met o.a. James Holden en Fairmont

07-12 Schijfrijders invite very special friend…

22-12 Goldie

Vanavond, vrijdag 5 oktober, wordt er afgetrapt met de Nachttempel-series. De Amerikaanse dj/producer Green Velvet is namelijk van de partij. Inmiddels heeft hij meer dan een dozijn techno-klassiekers op zijn naam staan zoals bijvoorbeeld Flash, Destination Unknown, Preacherman, La La Land om er maar een paar te noemen. Zijn sets staan bekend om een enorme hoeveelheid energie doorspekt met een dikke dosis funk waarbij hij geregeld de microfoon ter hand neemt om zijn eigen hits mee te zingen.

www.patronaat.nl

www.revu.nl

Green Velvet – Lalaland

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws