Chica\'s on the beach

Partyscene Redactie | 29 juli 2007
headlines

fotoshoot summerbabe

Wat doe je zoal op een zonnige dag in Bloemendaal? Foto's maken van potentiële summerbabes! Afgelopen zaterdag was het dan zover, een aantal dames die mee doen aan de summerbabe contest waren uitgenodigd in Bloemendaal, waar ze de hele dag werden gefotografeerd. En het resultaat? Hier op summerscene te zien in de loop van de week, maar hierbij alvast een kijkje achter de schermen!

visagieDe winnaar van de Summerbabe 2007 gaat, zoals bekend, een week lang in het Mirage hotel in Las Vegas vertoeven, waar ze mee doet aan de miss Hawaiian Tropic contest. Hier moet zij geheel voor haar eigen make-up zorgen, maar bij onze shoot waren er twee visagisten aanwezig! Een kloddertje hier, een kloddertje daar, en de babes waren ready for the picture!

Tussen de fotoshoots door moesten de modellen wel even wachten, maar iedereen nam dit voor lief. De reacties van de aanwezige dames waren super. Iedereen vond het hartstikke leuk om mee te doen aan de contest, en vonden het heel gaaf dat er een fotoshoot was georganiseerd. Natuurlijk is het vooruitzicht om in de kwartfinale te staan al erg spannend, al is het alleen al voor de 'dingen' die over twee weken allemaal staan te gebeuren!

compila

Komende week zie jij hier hoe de foto's zijn geworden van afgelopen zaterdag. Wij denken dat wij het al weten: mooi, mooier, mooist!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws