Strandtent van de Week: Strand aan de Maas

Partyscene Redactie | 21 juni 2006
headlines

Het is misschien niet een echte strandtent, maar het Strand aan de Maas, is zeker een plek die genoemd moet worden. Een heerlijk strand en gezellige beachpartys in het hartje van Rotterdam.

Midden in Rotterdam genieten van het ultieme strandgevoel. Je hoeft nu niet langer uren in de file te staan, op weg naar Scheveningen of weg te smelten op je veel te kleine balkonnetje. Je kunt in Rotterdam languit genieten van de zon. Op het Strand aan de Maas kun je behalve van de zon ook nog genieten van heerlijk eten.

Strand aan de MaasBij strand aan de Maas kun je heerlijke en zomerse tapas eten, maar vooral de Summer Sandwiches zijn het helemaal. Wat dacht je van een broodje met gerookte kip met mango chutney, alfalfa en cashewnoten of een ciabatta gerookte nootham met rucola en walnoot.

Iedere dag kun je hier terecht vanaf 10.00 ’s ochtends en je kunt lekker de hele dag blijven liggen, want als de avond valt is er ook volop te doen op het strand. Zo heb je er een vaste salsa-avond, ben je niet zo van het heupen schudden, ook naar jazz en klassiek kun je hier op genoeg avonden luisteren. Je kunt je hier zelfs laten masseren, wat wil je nog meer? WK voetbal kijken? Zelfs dat kan.

De hele zomer kun je hier terecht voor van alles en nog wat, dat is wel duidelijk, ongeacht het weer.

Kijk voor meer info en de agenda op www.strandaandemaas.nl .

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws