Save Me @ the beach

Partyscene Redactie | 1 juni 2007
headlines

Op zaterdag 7-7-2007 staat Woodstock69 in Bloemendaal aan Zee vanaf 12.00 uur geheel in het teken van de Orang Oetan. De stichting Monkey Business organiseert op die dag haar 15e benefiet sinds de oprichting vier jaar geleden. Dit betekent weer dansen voor het goede doel, met de voetjes in het zand, op de beats van een uitgebreide dj line up: Terry Toner, Marnix, Roog, Brian S, Victor Coral, Jeroenski, Angelo, Josh le Bon, Jesse Voorn, Tino, Alexander Koning, Michel Becks, Jasper Goossen, Sven, Steef en Ed.
Save Me
Monkey Business organiseert haar benefietfeesten al vier jaar op toplocaties in en rond Amsterdam zoals Hotel Arena, Panama, Blijburg, Westergasterrein, Jimmy Woo, Ocean Diva, 11 en zelfs het Van Gogh Museum maar Woodstock is een oude bekende waar Save Me elke zomer terugkomt. De vorige twee edities zorgden voor een grote opkomst, een lekkere sfeer en een mooie opbrengst voor de Orang Oetans. Genoeg reden om dit jaar weer naar Bloemendaal af te reizen.

Verder is er nog een optreden van Local Hero op zijn sax, zal mc Red de hele dag de meute blijven opzwepen en is er een Save Me markt op het terrein van Woodstock.

Kaarten doen 12,50 en zijn vanaf 6 juni verkrijgbaar op www.saveme.nl en vanaf 10 juni bij Concerto en Spoiled in Amsterdam en Woodstock69 in Bloemendaal. Voor meer info zie www.saveme.nl



Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws