Opening Escape Caffé & Lounge 7 juni

Partyscene Redactie | 25 mei 2007
headlines

De uitbreiding van één van Nederland’s oudste en bekendste clubs komt eraan. Escape vierde afgelopen jaar haar twintigste verjaardag, en dat wordt dit jaar nog eens overgedaan met de uitbreiding.
Escape Studio
De club aan het Rembrandtplein in Amsterdam verwelkomt op 7 juni namelijk een zelfstandige café en loung, op de plek van het voormalige Ritz café. De nieuwe studio is al geruime tijd in gebruik, deze bevindt zich achter Escape deLux en biedt een uitgebreid uitzicht op het plein.

De eigenaren van Escape willen met de uitbreiding het pand in de originele staat Escape Studioteruggeven aan de Amsterdammers. Het opgekochte Ritz café hoorde namelijk vroeger, toen het Rembrandt theater hier gevestigd zat, bij het gebouw van Escape. Alles wordt dus nu weer één geheel. Ontwerper Ronald Hooft heeft voor het ontwerp getekend. Hoe het er exact uit gaat zien is nog een verrassing, maar wel bekend is dat op het plafond van de lounge een zeer groot LED scherm zal worden opgehangen waarbij een zeer aparte en sfeervolle ruimte wordt gecreëerd. Hier kan je in luxe fauteuils genieten van fingerfood, cocktails en champagne.

Donderdagavond 7 juni is dus de opening van de nieuwe Amsterdamse hotspot, waarbij o.a. Escape resident Raymundo, Frederik Abas, Wassili en Radikal Roy een plaatje zullen opzetten. Meer informatie binnenkort op www.escape.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws