Bodyrox komt naar Nederland

Partyscene Redactie | 22 mei 2007
headlines

Jon Pearn van Full Intention en Bodyrox vond het zo leuk op Sundae, dat hij zondag nog een keer komt.

jon pearnOp 25 februari stond de Britse dj en producer Jon Pearn al in de Escape in Amsterdam, tijdens de kick off van de Crocsited tour. Het is de man zo goed bevallen, dat hij er niet lang over na moest denken om snel weer een keer terug te komen. Dat is nu het geval, want deze sterproducer staat komende zondag, 27 mei, opnieuw in de Escape. De dj zal dan draaien op Sundae - Club Royale, een feest van Mark van Dale.

Jon Pearn maakt samen met Nick Bridges deel uit van de Britse groep Bodyrox en staat zodoende met de track Yeah Yeah hoog in de hitlijsten. Het nummer is al behoorlijk oud, maar maakte in een remix van D. Ramirez al furore in de clubs. Nu het ook is uitgebracht met vocalen van een zangeres, waardoor de track pas echt doorstoomde naar het grote publiek. Daarnaast vormt Jon samen met Michael Gray het duo Full Intention, dat ook al een rits hits en remixen voor de grootste sterren der aarde op de naam heeft staan. 

Dat wordt dus weer een fijn feest. Normaalgesproken begint Sundae pas om 23.00 uur, maar speciaal vanwege Pinksteren is de aanvangstijd vervroegd naar 19.00 uur. Clob Royale pakt niet alleen uit met verruimde openingstijden, maar ook met een extra dikke line-up. Naast Jon Pearn staan ook Marcella, Billy The Klit, Jesse Voorn, Lin, Warren Fellow, Devoice en natuurlijk huismeester Mark van Dale achter de decks. Het feest met opzwepende housebeats gaat door tot 05.00 uur.

Partyscene mag 3x2 kaarten weggeven voor dit feest. Winnen doe je hier.

Surf naar www.sundae.nl voor meer info.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws