Danceparade Middelburg 2007

Partyscene Redactie | 22 mei 2007
headlines

Op zaterdag 21 juli is Middelburg weer het centrum van de dance. Dan trekt een stoet wagens vol beats door de stad.

danceparade middelburgMiddelburg staat zaterdag 21 juli de hele dag en zelfs nacht in het teken van de Danceparade. Verschillende wagens toeren overdag in een stoet door de stad, met elk een eigen identiteit en sfeer die je meeslepen in een wereld van fantasie en plezier. Van 12:00 tot 16:00 trakteren bekende dj´s/artiesten je op hun energieke beats, compleet met eersterangs entertainment en vele sfeer- licht en showspecials. Al dansend door het prachtige centrum van de Zeeuwse monumentenhoofdstad.

Met jaarlijks 60.000 bezoekers is de Danceparade Middelburg uitgegroeid tot een van de grootste outdoorDanceevenementen van Nederland. Het evenement wordt dit jaar naar een nog hoger niveau getild, met als klap op de vuurpijl een groots eindfeest. Tijdens de parade en het eindfeest zullen dj’s als Chuckie, Don Diablo, Sidney Samson, Laidback Luke, Tom de Neef, Jesse Voorn, Jochem Miller, Tony Cha Cha, Ryan Marciano en Sunnery Jamesde Zeelandse hoofdstad flink op zijn grondvesten laten schudden. MC Andy Sherman doet de vocals en Jhetro Angkotta de percussie.  

De timetable van de hele dag ziet er als volgt uit:  

Danceparade  12.00 - 16.00 uur - Middelburg Centrum

Cityparty        16.00 - 23.00 uur - Middelburg Hof van Tange

Afterparty       23.00 - 05.00 uur - Middelburg Divine / Brooklyn

Kaarten voor de Cityparty kosten € 15,- ex fee en € 22,50 ex fee voor de Afterparty. De parade zelf is natuurlijk helemaal gratis.

Meer info vind je op www.danceparademiddelburg.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws