Examenkandidaten opgelet!

Partyscene Redactie | 21 mei 2007
headlines

Waarschijnlijk is er geen haar op je hoofd dat nu al aan denkt aan een feestje. Maar stel nu dat je slaagt voor je examen, dan hebben wij de ultieme tip voor het eindexamenfeest voor je: het Rotterdam Student City Eindexamenfeest in verschillende clubs.

Het ultieme eindexamenfeest vindt plaats in Rotterdam

Op donderdag 7 juni openen de populairste clubs onder de studenten hun deuren voor eindexamenkandidaten in heel Nederland. De kick-off van het feest vindt plaats bij de Orange Flagship store, waar een ‘special guest’ op het balkon de feestvierders op het Stadhuisplein vermaakt. Dan vervolgt het festijn zich in een viertal clubs: Off_Corso, Baja Beach Club, Hollywood Music Hall en Café de Beurs, waar dj’s als Erick E, Gregor Salto en Miss Monica achter de draaitafels plaatsnemen.

Voorafgaand aan het feest vindt de Rotterdam City Hunt plaats, een interactieve game die is uitgezet door de stad. Door slim gebruik te maken van internet, sms en foto’s kunnen de verschillende uitdagingen in het spel worden opgelost. De Rotterdam City Hunt heeft als doel om aankomend studenten kennis te laten maken met Rotterdam als studentenstad. De hoofdprijs is een jaar lang gratis wonen in een Stadswonen studentenkamer in Rotterdam. Alle eindexamenkandidaten van Nederland mogen aan dit spel deelnemen.

Het Eindexamenfeest wordt gehouden in het kader van de campagne Rotterdam Student City. Een campagne van gemeente, onderwijsinstellingen, woningcorporatie en andere betrokken partijen die als doel hebben om Rotterdam als studentenstad op de kaart te zetten.

Meer informatie over programmering en kaartverkoop

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws