WIJ zijn er weer

Partyscene Redactie | 15 mei 2007
headlines

ffactor

Zondag 27 mei is het zover: Factor 10 instrandtent WIJ in Scheveningen. De avond wordt geopend door DE resident van WIJ: Arshad. Hij opent de avond op zijn eigen manier;m et een combi van vocalen, classics, soulful- en latinhouse zorgt hij ervoor dat we in de juiste stemming komen.

Dit keer is Rising Star Jeroenski uitgenodigd om ook 's aan het WIJ-Festijn mee te doen. Jeroenski, bekend om zijn soulful- en latinhouse style, past perfect in de WIJ-stijl. Zijn producties gaan tegenwoordig als warme broodjes over de toonbank en zelfs house-guru Pete Tong draait zijn platen in zijn legendarische show op BBC Radio 1. Wie kent zijn laatste co-productie met Roog & Greg "Your mind is twisted" niet? Zelfs in Val Thorens stond iedereen het luidkeels mee te zingen.

Fedor Limjoco is sinds dag 1 al kind aan huis. De laatste tijd timmert hij erg hard aan de weg. Deze jongen heeft bookingen door het hele land en dan tóch tijd vrij kunnen maken om even thuis te komen bij WIJ. Als één van de residents zal hij de avond op zeer gepaste manier afsluiten.

Hij heeft afgelopen keer menig vrouwenhart sneller doen kloppen. Kwam het door zijn looks of door zijn ritmische oerklanken? Norman Soares gaat ook dit keer de artiesten bij staan met zijn percussionistisch geweld.

Wees erbij en geniet.

www.zamen.nl

minimum leeftijd 21 jaar

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws