Mr. C & Dollz at Play in Escape Studio

Partyscene Redactie | 11 mei 2007
headlines

Mr. C


Zaterdag 19 mei is het Londense underground concept Superfreq te gast in de nieuwe Escape Studio. Mr. C en Dollz at Play komen ook mee.

Vanaf deze zomer zullen twee vrouwelijke deejays van Amsterdamse bodem, Isis aka 100% Isis en Shiva, in samenwerking met K-Swiss een nieuw event starten in Amsterdam. De locatie voor deze nieuwe avond, genaamd VS. (versus) Ensemble, is momenteel nog geheim, maar op zaterdag 19 mei wordt alvast een tipje van de sluier opgelicht in de nieuwe Escape Studio.

Het VS. Ensemble heeft voor de try-out van zaterdag 19 mei het Londense Superfreq uitgenodigd. Superfreq is momenteel een van de best lopende underground events in Londen en op Ibiza. Mr. C, bekend van zijn band The Shamen en tevens organisator en mede-eigenaar van de club The End in Londen, zal samen met het sexy vrouwelijke deejay duo Dollz at Play garant staan voor een warme, electronische Ibiza sound. Daarnaast zullen natuurlijk ook VS. Ensemble residents Isis en Shiva hun opwachting maken.

Dollz at Play

VS. Ensemble staat voor een nieuwe eclectische sound: van soul en nu-disco tot warme, diepe, organische en frisse elektronische dansmuziek. Tijdens de avonden ligt de focus niet alleen op de geavanceerde en brede muziekselectie, maar er wordt ook gespeeld en geëxperimenteerd met verschillende kunstdisciplines. VS. Ensemble garandeert niet alleen interessante internationale en nationale deejays, maar ook live optredens en diverse visuele kunstvormen. Vanaf juli a.s. zal VS. Ensemble om de maand elke tweede zaterdag van de maand plaatsvinden.

Meer info op www.magmatheagency.com en www.escape.nl

Om vast een idee te krijgen, hier beelden van Superfreq

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws