Make Some Noise event HMH afgezegd

Partyscene Redactie | 10 mei 2007
headlines

Op 17 mei zou in de Bijlmer bierhal het eindfeest van de Make Some Noise tour plaatsvinden. Maar zojuist komt het bericht binnen dat Amnesty International het event heeft afgezegd.

make some noise tourMet de Make Some Noise tour ging Amnesty International de afgelopen tijd langs het clubcircuit, om aandacht vragen voor de schending van mensenrechten.  Niet alleen in Nederland. Veel bekende dj’s draaiden belangeloos op de feesten, waarvan de opbrengst naar Amnesty ging. Op 17 mei zou in de HMH in Amsterdam een groots eindevenement plaatsvinden, met artiesten als Marco V, Ferry Corsten, Armin van Buuren en ambassadeur Emjay.

“Helaas heeft Amnesty International moeten besluiten om het Dance Event 'Make Some Noise' in de Heineken Music Hall op 17 mei niet door te laten gaan. Zij zijn zich aan het beraden op een alternatieve datum en wij zullen jullie daar t.z.t over informeren.” Dat staat in het zojuist binnengekomen persbericht. Een duidelijke reden is daarbij niet gegeven en de organisatie was niet bereikbaar voor commentaar. Mensen die al kaarten voor dit evenement gekocht hebben zullen het bedrag automatisch op hun rekening terug ontvangen. We houden je hier op de hoogte van de ontwikkelingen.  

Voor meer informatie over Make Some Noise surf je naar www.amnesty.org/noise.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws