Een bijzondere WickedJazzsounds op een bijzondere locatie

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Een wel heel bijzondere wickedJazzsounds op een wel heel bijzondere locatie. Daar waar Amsterdam constant klaagt over gebrek aan nieuwe initiatieven en nieuwe locaties heeft wickedJazzsounds, winnaar van een Gouden Kabouter als beste nieuwe initiatief in de nederlandse dance-scene van 2003, een geweldige nieuwe locatie gevonden. Zaterdag 29 november organiseert ze een avond en nacht vol fijne deuntjes met fijne mensen in Het Ponthuys, 3 minuten vanaf Amsterdam CS, met als motto Where Jazz meets Dance Music that makes you smile.

WickedJazzsounds is een jonge organisatie waar DJs samenspelen met live muzikanten op een vrolijke funky mix van Jazz en dance. Ze organiseert bovendien avonden waar je je attitude thuis mag laten en gewoon kunt komen dansen met een lach op je gezicht.

Zaterdag 29 november hebben we een vol programma met DJs Phil Horneman, b-ART (Pizazz!), Timstr en Urvinson. Live komen meespelen en zingen: Renske Skills (Vibemaster), Jeff Hollie (sax) en Wolf Martini (guitar). Dit allemaal in Het Ponthuys. Deze prachtig gelegen plek met indrukwekkend uitzicht (over het IJ) is vlakbij het Amsterdam CS. Je neemt de grote pont achter het station en loopt 5 meter en staat binnen. Toegang is 8 euro en binnen zul je versteld staan van de sfeer en de lage drankprijzen. Het kan nog steeds: Een bijzonder feest op een bijzondere plek voor weinig geld.

Vooraf aan het feest is er een diner met live muziek tussen de gangen in. Reserveer hiervoor snel door een mailtje te sturen met je telefoonnummer naar info@wickedjazzsounds.com.

Kijk voor meer info en voorverkoop op www.wickedjazzsounds.com
En kom dansen met een lach op je gezicht!

Datum: Zaterdag 29 november
Lokatie: Het Ponthuys (3 minuten vanaf Amsterdam CS)
Deur open: 22.00 uur
Toegang: 8 euro
Ook wickedjazzsounds: elke zondag in 020, elke 2e zaterdag van de maand in de Kring.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws