Streamers (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Soulmax heeft er weer zin in, deze locatie met zijn geluid is bij uitstek de locatie voor de echte techno liefhebbers, en daar weet Soulmax wel raad mee. Een line up om van te watertanden! Naast de onbetwiste headliner Speedy J staan dan publiekslievelingen Benny Rodrigues & Bart Skils op de line-up.

Technogigant Speedy J zal het eind 2003 heropende Paard van Troje aan een laatste test onderwerpen. Vooral in het buitenland een van de meest succesvolle en meest gerespecteerde Nederlandse Dance producers. In Nederland is hij in 1992 doorgebroken met de harde technotrack pullover.

Wat is een geslaagde editie van Streamers zonder Nederlandse top DJ Benny Rodrigues? Ook deze avond zal de Rotterdammer met Portugees bloed met zijn goed verteerbare en toch stevige portie techno de lat voor deze editie leggen waar deze hoort te liggen; torenhoog!



Een DJ die we graag weer verwelkomen op Streamers is Bart Skils. Hij kwam in 1992 in aanraking met dance en sindsdien is zijn leven nooit meer hetzelfde geweest. In 1995 draaide hij op zijn eerste echte feest, wat hij ook nog eens zelf georganiseerd had! Zijn DJ- en organiseertalent blijken enorm met de grote achterban van zijn succesvolle concepten als Traffic, Voltt en Static. Techno met veel electro erdoorheen is zijn ding, en alles wat funky en dansbaar is.

Om teleurstelling te voorkomen wordt geadviseerd om je kaartje in de voorverkoop te halen, het scheelt ook nog eens 5 euro. Voor maar 10,00 kun je je ticket online bestellen via www.paard.nl[/url[ of [url]www.easyticket.nl Je kunt hem ook halen aan de dagkassa van het Paard Van Troje. Bij het Paard zijn de tickets ex fee. De voorverkoop is begonnen!

SPEEDY J
BENNY RODRIGUES
BART SKILS


CHECK SOULMAX.NL & PAARD.NL

PAARD VAN TROJE PRINSEGRACHT 12 THE HAGUE, PAARD.NL
T.070 3601838 OPEN 12:00 TILL 17:00 DURING THE WEEK
MINIMUM AGE 18
PRESALE TICKETS PAARD VAN TROJE & EASYTICKET
PRESALE: 10,00 ex fee DOOR: 15,00 ex fee

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws