Iedereen doet t………

Partyscene Redactie | 24 april 2007
headlines

michael

Doodnormaal lijkt het wel; de trend van het verbouwen. In Amerika is het normaal dat de meisjes al op hun zestiende al een boobjob en nosejob cadeau krijgen. Was het eerst nog echt bedoeld om de rimpels te laten verdwijnen en het overtollige vet te verwijderen, tegenwoordig wordt plastic surgery gebruikt zelfs als je het niet nodig hebt.....ook in Nederland.

Zowel mannen als vrouwen laten steeds meer aan zich verbouwen, terwijl de meeste mensen er toch echt goed uitzien. Je kan zelfs speciale plastic surgery tripjes boeken. Je gaat op vakantie en als je terug komt, o, o, wat ben je opgeknapt.. die zon deed je goed…

tara

In Nederland de nieuwste rage, in Amerika al ‘so normal’, de schaamlipcorrectie. Meiden die hun schaamlippen te ver vinden uitsteken, laten gewoon een stukkie afsnijden. Dit kan natuurlijk, als je er echt last van hebt, maar de media van tegenwoordig helpt ook een handje mee met stimuleren. Steeds meer lees je hierover in de kranten, tijdschriften en internet. Bij een abonnement op beplaad tijdschrift krijg je zelfs een botox-behandeling cadeau. En op tv wordt je dood gegooid met plastic it’s so fantastic series.

Vorige week werd het land nog opgeschikt door een meisje van 21 jaar die overleden was door haar ingrepen, liposuctie en een lipvergroting. Voornaamste inspiratiebron: Extreme Make-Over. Let op; het meisje woog 54 kilo en trainde 5x per week. Liposuctie?!

Gelukkig zijn er ook nog genoeg documentaires te zien op televisie waar je ziet hoe erg het er soms aan toe gaat in dit wereldje. Artsen die je een complex aanpraten (o, kwam je voor je borsten? Ik zou je lippen ook maar laten doen) zijn bijna normaal geworden. Vorige week nog met de documentaire ‘beperkt houdbaar’ de arts was ronduit grof tegen de journaliste die de reportage maakte, en adviseerde haar om ik weet niet wat allemaal te verbouwen.

Natuurlijk moet iedereen doen wat hij of zij wil, but baby think twice! En hoe mooi een celeb er ook uitziet, programma’s als photoshop doen echt wonderen. Ook bij hun is plastic niet altijd even fantastic. Kijk en huiver maar eens op de volgende site en zie wie er allemaal al onder het mes zijn gegaan. Het zal je verbazen!

http://www.awfulplasticsurgery.com/

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws