Rockit meets Rotzooii met Ken Ishii

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Deze twee aan elkaar gewaagde organisaties laten elk van hun kant zien dat ze zowel afzonderlijk als gezamenlijk mooie, vooruitstrevende maar vooral ook scherpe avonden kunnen neerzetten. De chemie tussen FCA-Music en S.E. Productions wekt de nieuwsgierigheid door de gevestigde namen te combineren met de nieuwe lichting van artiesten.

Ook ditmaal wordt er behoorlijk geroerd in het potje. Zo is de speciale gast van de avond muziekvirtuoos Ken Ishii. Deze geliefde japanner wordt in eigen land als echte popster beschouwd en heeft al menigmaal de Winkel van Sinkel op zijn kop weten te krijgen. Zijn laatste optreden op de Stubnitz (ook Rockit meets Rotzooii, in oktober 2006) staat menigeen nog in het geheugen gegrift.

Ishii is op tournee om zijn nieuwste album, Sunriser, onder de aandacht te brengen. Met Sunriser (met bijdragen van o.a. Fabrice Lig, Funk dVoid en Bryan Zent) laat Ken Ishii zien dat hij na diverse omzwervingen (Themesong Olympische Wintespelen in Nagano, Soundtrack Japanse World Expo, Soundtracks van computergames en mobiele telefoons) het produceren van een goed Techno album nog steeds niet verleerd is.



De felgroene stageblinders staan klaar als Rockit resident, Benny Rodrigues zijn eerste plaat opzet. Het heeft even geduurd maar eindelijk is ie er weer.
Benny die tot de populairste DJs van het land behoort, weet elke keer de harten van heel veel liefhebbers op de dansvloer te veroveren. Op Technogebied heeft hij zich meerdere malen bewezen bij Rockit en aanverwante feesten.

De andere Nederlandse held die behoorlijk harten aan het veroveren is, is natuurlijk Mr. Voltt en Mr. Static Bart Skils. Bart Skils, in zeer korte tijd uitgegroeid tot een van de populairste DJs, behoort ook tot de vaste en zeer gewaardeerde krachten van Rockit .

Op deze Rockit meets Rotzooii kan Daniel Sanchez natuurlijk niet ontbreken.
Eigenwijs en volgens eigen concept is Daniel altijd op zoek naar eigen grenzen en zet er ook graag een stapje overheen. Dat herken je ook terug in zijn gevierde Rotzooii en Eggo avonden die regelmatig opduiken op de meest obscure plekken in het land.

In de sub staan Jason Shae en Kouam Djoko van Jason & The Argonauts. Een garantie voor goede muziek en hilariteit in de kelder.

Al met al een avond die garant staat voor goede muziek in de mooiste locatie van midden Nederland, de Winkel van Sinkel.
De deuren gaan open om 23.00 uur en sluiten weer om 05.00 uur.

Rockit meets Rotzooii
Winkel van Sinkel
Oudegracht 158
Utrecht
Open: 23:00 05:00 uur
Tickets: Pre-Sale 10,- (ex fee) / Deur 13,00

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van FCA (www.fca.nl) ,bij alle voorverkooppunten van TicketBox, Free Recordshop, Call Centre 0900-9393 en www.ticketbox.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws