TechniekLokaal

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De avond draait volledig om lokale djs en producers die hun lekkerste platen en producties ten gehore zullen brengen. Verwacht hier geen hokjesmentaliteit, maar een zeer breed opgezet scala van techno-stromingen, waarbij je via minimal en tech-house meezweeft naar het betere detroit en loop-werk.

Uiteraard staan ditmaal DJs Jeremy Soze en L-Tuziasm weer achter de draaitafels. Jeremy Soze heeft onder andere meerdere malen op het festival Riverdance gestaan. Met zijn brede platenkeus schroomt hij er niet voor om af en toe een bruggetje te slaan tussen het verleden en nu.
L-Tuziasm stond onlangs nog in de talentroom van het feest Flockers in het Gelredome. Bezoekers van Chillegal Beats kunnen zich nog zeker het rauwe en donkere geluid van zijn sets herinneren, maar ook met meer rustige en melodieuzere platen kan hij goed uit de voeten.



Ook is Solid Grooves resident Invite van de partij. Deze veelzijdige DJ, die onder meer op de grote feesten In Qontrol en Teqnology heeft gedraaid, is in technoland zeker geen onbekende meer. Djs Valentijn en Marco Bouwman zullen een back to back sessie verzorgen waarbij ze het gat tussen minimal en techno dichten. Valentijn heeft al meerdere malen zijn neus in het buitenland laten zien, waaronder Club It op Kreta en U-Boat in Warchau. Ook stond hij eerder zijn mannetje op Techno Unite en Fast Forward. DJ Jeromski, bekend van Midtown, neemt de opening van de avond op geheel gepaste wijze op zich. In zijn set zal hij zijn liefde voor de muziek niet onder stoelen of banken steken en menig voet van de vloer laten gaan.

De live-set zal op deze tweede editie van TechniekLokaal voor rekening komen van Chill-Style producers Ken-One en Marcel Veltrop. Op onder andere Back to Techno en Groenendael heeft Utrecht al kennis kunnen maken met deze twee producerende talenten.

Lokatie:
Chez Be Be - Utrecht
Ina Boudier Bakkerlaan 153
(zijstraat Rubenslaan, onder SSH-gebouw, vlakbij de kunstacademie)
Voor uitgebreide routebeschrijving zie www.chill-style.com

Entree : 7
Deur open: 23.00 u

Check www.chill-style.com voor meer info over Chill-Style en Djs Jeremy Soze, L-Tuziasm, Valentijn, of producers Ken-One en Marcel Veltrop.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws