This Is Panama (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Zo zijn er maandelijks This Is TM feesten in o.a. Crobar (New York), Ministry Of Sound (Londen), Red Light (Paris) en de Pacha (Ibiza).

Op Vrijdag 16 Maart is er echter weer een This Is in Nederland en wel in de Panama te Amsterdam. Een zeer speciale wel te verstaan, want Sander zal op deze avond een 5 uur durende solo set ten gehore brengen. En zoals iedereen van Sander gewend is zal hij als dvdj zijnde ook op visueel gebied met VJ Pistoire het publiek doen verbazen.

Maar dat is natuurlijk niet het enige wat er op deze avond staat te gebeuren. Voor het vermaak in de studio zijn namelijk dit keer de heren van Punchfunk uitgenodigd. Punchfunk zijn de Engelse youngsters Chris Vaux, Simon Blann en Dave Robertson (aka The Rendition), waarvan laatstgenoemde een live optreden zal verzorgen. Naast podia te hebben gehost op oa. het Engelse Global Gathering en HiFi in 2006 organiseren ze ook verschillende succesvolle eigen avonden in oa. Londen en managen ze hun eigen populaire Punchfunk Records label.


Niets menselijks is Sander Kleinenberg vreemd...

Voor This Is Panama maken deze rising stars voor het eerst de oversteek naar Nederland om hier ook de studio te hosten. Verwacht dus tech-house van de hoogste kwaliteit.

Daarnaast kun je bij de entre en verspreid over de club een expositie van graffiti artist Sven verwachten. Voor de die-hard liefhebbers zal er tevens een merchandise stand zijn waar shirts, buttons, aanstekers, waaiers en andere leuke This is hebbe-dingetjes verkrijgbaar zijn.

Voor de liefhebbers is er ook nog het This Is The Menu arrangement.
Dit houdt in dat je vooraf aan het evenement van een heerlijk diner kan genieten in het restaurant van de Panama om je vervolgens geheel in het feestgedruis te storten.
De kosten van dit arrangement zijn 34,50 inclusief entree voor This Is Panama.
Geinteresseerd? Bel voor reserveringen of meer inforrnatie 020-3118689.

Phono geeft gastenlijstplekken en This is T-shirts weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws