City Sounds

Partyscene Redactie | 8 februari 2007
headlines

Het is weer tijd voor het jaarlijkse City Sounds. Het feest in het Tilburgse 013 heeft dit keer onder meer Motor en de Plump DJ’s op het programma staan.

Afgelopen zaterdag deed Motor nog een knetterende dj-set op Great Elecronic Beats in de Winkel van Sinkel in Utrecht, maar op zaterdag 10 maart komen ze op City Sounds weer ouderwets live optreden. Verwacht dan een rockende show, vol vuige electro, techno en met ronkende synthesizers, neurotische beats en verwrongen geluiden. Motor heeft alle reden om weer live aan de bak te gaan, want er komt een nieuw album aan. City Sounds heeft de Nederlandse primeur, want de nieuwe schijf wordt op het evenement voor het eerst gepresenteerd in Nederland.

city sounds flyer

Iets subtieler zijn de uit Groot-Brittannië afkomstige Plump DJ’s. De energieke breakbeats van het duo zijn een welkome afwisseling en zeker niet minder dansbaar. De Plump DJ’s zijn al jaren een van de meest toonaangevende acts in de breakbeat scene en hun funky beats zijn uiterst effectief op de dansvloer. Ook te gast is Vicarious Bliss van het hippe Ed Banger Records, met een frisse Franse sound. Verder zijn Monica Electronica en Matik er nog bij. In de foyer brengt het City Sounds DJ Team een mengelmoes van rock, electro, house en techno. Het feest begint om 22.30 uur en kaarten kosten 12 euro in de voorverkoop en 15 euro aan de deur.

Meer info vind je op http://citysounds.hyves.nl en op www.citysounds.nl.   

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws