Nieuwe programmering DeepFM

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De nieuwe programmering betekent meer nieuwe en frisse geluiden en een aantal nieuwe helden die zich tot het DeepFM believe hebben bekeerd!

Van maandag t/m donderdag start onze live programmering voortaan om klokslag 20.00 uur. De nieuwe programmas van DeepFM liegen er niet om; in het kort stellen we onze nieuwe programmamakers even voor.

Op woensdagavond zal Edit den Doosch met de show Double Deep haar rentree op de Nederlandse radio maken. Edit werkte oa. voor radiostations als Radio538, Radio10Gold, New Dance Radio en SLAM!FM. Deze pittige tante zal zeker garant staan voor een smeuge show waarin ze lekker Deep zal gaan.

Op vrijdag avond starten we met een nieuwe line up voor Deep In The Mix (DITM). Om 18.00 uur hoor je afwisselend de toppers; Steff da Campo, Niels de Vries, Dennis Christopher en Cuzco. Deze heren zijn allen niet onbekend met en in het muziekvak. Met andere woorden: DJs/Producers die zeker een verfrissende aanvulling gaan geven aan jouw pre-party Friday night.

Op zondagochtend de terugkeer van de echte Sunday Chill met Dj Stefano ook bekend van het vergane station ID&T Radio. Van 07.00 tot 18.00 uur, dat is dus 11 uur lang de beste Chill op DeepFM. Jouw zondag begint dus gegarandeerd goed!

Direct na de Sunday Chill is het tijd voor nog een nieuwe show op DeepFM met de naam Fierce Angels. We verwelkomen dan namelijk Mike van Loon. Mike van Loon kent iedereen van Hedkandi waar hij onlangs is uitgestapt om het nieuwe label Fierce Angel te starten. Daarnaast neemt hij ook Mark Doyle en de waanzinnige tekenaar Jason Brooks mee naar DeepFM!

Natuurlijk zijn er nog veel meer live shows op DeepFM; van maandag t/m zondag zijn de avonduren 100% live. Met shows als Funky Jazz Sessions, Sunscape, Defected In The House, Protechnive en The Sunday Evening Xperience.

Voor een compleet overzicht van onze programmering: www.deep.fm

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws