Franchise on Tour

Partyscene Redactie | 7 februari 2007
headlines

Franchise heeft nog maar net haar verjaardag gevierd of het feest trekt vanuit Amsterdam weer het land in. Franchise on Tour doet op 9 februari Den Haag aan.

Vrijdag trekt de karavaan van Franchise naar het Paard van Troje in Den Haag. Het is de aanvang van een nieuwe serie Franchise on Tour, want ook dit concept is het buiten de stadsgrenzen van Amsterdam gaan zoeken. Het housevolle concept is daar een succes en zal dat vrijdag in Den Haag ook vast wel worden.

franchise

Bij een editie in Den Haag hoort natuurlijk een Haagse line-up.Allereerst is daar Monotony en board champ Jody San. De man die speciaal uit de Alpen terugkeert om bij Franchise zijn veelzijdigheid te tonen wil maar 1 ding: een pompende club: “Voor minder doe ik niks.” Ook Di-rect drummer Jamie Westland staat voor het eerst op Franchise. Hij draaide eerder al op een editie van Franchise in de Escape, maar nu dus een thuiswedstrijd. Hij wordt vergezeld door Baggi Begovic. De nacht wordt afgesloten door Billy the Klit en Stef Vrolijk, die opnieuw een back2back set zullen neerzetten. Miss Bunty maakt met haar hartverscheurende vocalen het feestje af.   

Surf voor meer info naar www.franchise-escape.nl.  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws